Elevii sunt alături de profesorul de la "Jean Monnet" şi în perioada sărbătorilor. Vezi ce urări au postat susţinătorii pe Facebook!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Susţinătorii profesorului de la "Jean Monnet", care a fost acuzat de o elevă că ar fi violat-o, au postat urări de Crăciun pe pagina de Facebook "Alături de Vişan Dan Octavian", creată în sprijinul dascălului.

Pagina creată pe site-ul de socializare a strâns, până în prezent, aproximativ 6.000 de susţinători, care i-au fost alătrui profesorului de sport de la liceul "Jean Monnet" din Capitală.

Profesorul Dan Octavian Vişan, de la Liceul „Jean Monnet“, a venit alături de tatăl său în faţa judecătorilor

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Dan Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti, în data de 18 noiembrie!

Chiar şi de Crăciun, dascălul nu a fost uitat. "Putere, speranţă şi mângâiere să aducă Naşterea Mântuitorului Iisus profului nostru şi familiei sale! Vouă, susţinătorii săi, Crăciun fericit alături de cei dragi! Alături de VDO!!!". Acesta este ultimul mesaj postat de către administratorii paginii de Facebook "Alături de Vişan Dan Octavian".

Susţinătorii nu s-au lăsat aşteptaţi şi, la scurt timp, au apărut mesaje cu încurajări şi urări de crăciun şi like-uri.

"Fie ca această sfinţită noapte magică a Crăciunului să-ţi readucă zâmbetul pe buze. Crăciun fericit!!!", a scris Emine Osman.

Un alt susţinător îl încurajează pe profesor şi îl îndeamnă să nu-şi piardă speranţa. "Prin puterea gândului suntem alături de tine şi în această noapte sfântă... Nu-ţi pierde speranţa, Dumnezeu te va întări şi vei scăpa de acest coşmar! Îţi doresc de Crăciun sănătate şi putere, iar în suflet, linişte şi lumină!!!", i-a urat Jane Birkin.



CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oana, eleva care l-a acuzat de viol pe profesorul ei de sport!

"În această noapte în care eu sunt Moş Crăciun pentru copiii mei, mi-aş dori să pot fi Moş Crăciun şi pentru domnul profesor şi să-i aduc un dar: libertatea! Urări de bine şi sănătate tuturor!", a postat şi Luminiţa Vlasin, un alt susţinător.

"Să ai puterea de a trece peste toate!", spune şi Silivia Stan pe aceaşi pagină.

image

Citeşte şi:

Profesorul de la Jean Monnet nu a făcut testul poligraf pentru că era deranjat la stomac

Avocatul profesorului de la Jean Monnet: "Este inadmisibil ca  Andronie, care a omorât doi oameni, să fie liber, iar clientul meu nu!"

EXCLUSIV Tatăl elevei "violate", către profesor: Prin relaţiile şi banii mei te voi ţine în puşcărie şi te voi face mireasa întregului penitenciar!

Profesorul de la Jean Monnet rămâne în arest încă 60 de zile! Avocatul elevei "violate": Martorii sunt deja influenţaţi

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite