Eleva de la Jean Monnet către profesor când a intrat la el în cameră: Hai, ştiu că şi tu mă vrei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Octavian Vişan, profesorul de sport de la „Jean Monnet“ acuzat de viol de eleva sa, Oana, susţine că aceasta i-ar fi făcut avansuri în camera unde acesta era cazat.

Dascălul spune că Oana (17 ani) a intrat peste el în cameră, decisă să întreţină relaţii sexuale. Eleva s-ar fi afişat în faţa profesorului într-o costumaţie destul de provocatoare. Dan Vişan  poveşteşte că aceasta i-ar fi spus, cu o voce sexy, „Hai, ştiu că şi tu mă vrei!“.

image

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini c profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!

Profesorul de sport de la Liceul „Jean Monnet“ a fost arestat preventiv, astăzi în în jurul orei 12.30, pentru 29 de zile. Dascălul riscă acum de la 3 la 18 ani de închisoare pentru relaţii sexuale cu minori .

image

Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie

Bărbatul a fost judecat azi dimineaţă, la Tribunalul Bucureşti, în urma recursului procurorilor împotriva deciziei din 5 noiembrie a Judecătoriei Sectorului 1, prin care Dan Vişan a fost lăsat în libertate.

Citeşte şi:

Profii dezaxaţi, greu de dibuit

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite