Educatoarea care ameninţa copii de trei ani a fost dată afară din învăţământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioana Dragomir, educatoarea care vorbea urât copiilor a fost demisă. Reprezentanţii grădiniţei la care lucra au decis ca acesteia să îi fie desfăcut contractul de muncă.

La finalul lunii februarie, o educatoare de la Grădiniţa 111 din cartierul Drumul Taberei a fost acuzată de părinţii micuţilor cu care lucre că îi agesează verbal pe aceştia. Părinţii micuţilor de la Grădiniţa 111 din sectorul 6 au filmat-o pe educatoarea Ioana Dragomir timp de mai multe zile după care au anunţat Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. O anchetă a pornit în grădiniţă şi. În urma unui consiliu, Ioana Dragomir a acceptat iniţial să îşi dea demisia, după care s-a răzgândit şi a revenit la cursuri.

Citeşte şi:

Iaşi: Vezi aici ce a păţit profesoara de la „Coşbuc“ care a tuns un elev cu forţa

Părinţii au observant că micuţii lor se tem de educatoare şi şase dintre ei au ales să îi retragă de la această instituţie de învăţământ. Una dintre expresiile folosite de femeia de 63 de ani ar fi fost: "Te omor şi te dau cu capul de pereţi".

Consiliul de administraţie al unităţii la care lucra educatoarea de 63 de ani a decis ca aceasta să fie dată afară prin desfacerea disciplinară a contractului de muncă.  "Doamna institutor a avut un comportament în afara regulamentului şcolar, inadecvat statutului de cadru didactic. Conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti va acţiona pentru menţinerea în toate unităţile de învăţământ a unui climat de normalitate, în conformitate cu exigenţele prevăzute de regulamentele şcolare" este precizat într-un comunicat al Inspectoratului Şcolar, potrivit MEDIAFAX.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite