Ea a vândut biletul de 7,2 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vânzătoarea de la Agenţia Loto care a ţinut în mână biletul norocos a făcut, pentru „Adevărul", portretul robot al câştigătorului misterios

Numai una-i norocoasă pentru marele câştigător! Aceasta ar putea fi deviza Marilenei Gheorcilă (27 de ani), tânăra angajată a Agenţiei Loto din Colentina care a vândut biletul cu numerele norocoase la extragerea de duminică.

Citeşte şi: Vânzătoarea care a dat biletul Loto de 7,2 milioane de euro l-a descris pe câştigător. Vezi aici portretul norocosului!

Mai mare a fost uimirea atunci când colega ei de serviciu i-a dat vestea că ea este cea care a înmânat acel bilet. Marilena Gheorcilă lucrează de aproximativ cinci ani la Agenţia respectivă şi spune că până acum nu a mai trăit un astfel de sentiment. „Nu mi-a venit să cred! Începeam să tremur doar când mă gândeam că am ţinut în mână 7,2 milioane de euro", mărturiseşte Marilena, vânzătoarea care i-a purtat noroc fericitului câştigător. Ea l-a descris pe misteriosul câştigător ca fiind „un bărbat destul de sărac, de vârstă medie şi cu puţine cunoştinţe în materie de jocul Loto 6/49".

Coincidenţele se ţin lanţ de marele câştig
Întrebată de reporterii „Adevărul" ce părere are despre legătura dintre cifra 13 şi potul cel marele, Marilena a răspuns că sunt doar nişte simple coincidenţe. Însă, coincidenţe sau nu, faptele ne demonstrează că marele câştigător are parte de un noroc rar întâlnit.

Aceste întâmplări nu se leagă numai de cifra 13, ci şi de vânzătoarea Marilena Gheorcilă. Agenţia Loto de pe Şoseaua Colentina mai dispune şi de un serviciu de încasare a facturilor la utilităţie şi telefonie. Astfel, tânăra lucrează doar două zile pe săptămână la jocul Loto. În restul zilelor, aceasta încasează facturile locuitorilor din Colentina.

Citeşte şi: În ce ar investi miliardarii României cei 7,2 milioane de euro de la Loto. Află cele mai sigure afaceri!

În concluzie, biletul câştigător a fost vândut în data de 13 septembrie, la ora 13.13. Adresa Agenţiei Loto este Şoseaua Colentina, Numărul 436. Dacă adunăm cele trei cifre aflate pe „poarta" Agenţiei, rezultă din nou numărul 13. Şi, de asemenea, 13 este cea mai norocoasă cifră din istoria jocului Loto 6/49, fiind extrasă până în prezent de 153 de ori.
Mai mult, Marilena Gheorcilă, tânăra care a vândut biletul câştigător, lucrează doar două zile pe săptămână la jocul Loto. Toate aceste evenimente evidenţiează norocul rar întâlnit al fericitului jucător.

Nu a primit niciun cadou până în prezent
În cartier, există o „tradiţie". Cine câştigă face cinste! Însă nu a fost şi cazul Marilenei. Până acum nu a venit nimeni să-i aducă macar un buchet de flori şi să-i mulţumească pentru că a avut mână bună atunci când a vândut biletul.

„N-am primit nimic încă, probabil că persoana respectivă nu vrea să se afişeze. Ar fi frumos totuşi dacă ar veni la un moment dat măcar cu o cutie cu bomboane.", a spus tânăra, zâmbind. De asemenea, aceasta mărturiseşte că ar fi un gest frumos din partea câştigătorului dacă i-ar mulţumi.

Mai citeşte:

S-a câştigat la Loto 6/49! Un român care a jucat la o agenţie din Colentina, Bucureşti, a câştigat 7,1 milioane de euro. Vezi care sunt numerele cu noroc!

Românul care a câştigat 7,1 milioane de euro la Loto 6/49 a jucat biletul norocos pe 13 noiembrie, la ora 13.13

Mirajul Loto: plătim mult, câştigăm mult mai rar

Cum să câştigi la Loto? Un american crede că a găsit soluţia, a câştigat până acum de şapte ori

7,4 milioane de euro, premiul cel mare la extragerea Loto 6/49 din această seară

Un străin poate fi câştigătorul cel mare. Chinezii şi arabii, jucători fideli la Agenţia Loto unde s-a dat biletul de 7,2 milioane de euro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite