După opt luni de îngrijiri medicale, poliţistul Codruţ Oprea a fost transferat aseară la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în stare foarte gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă viaţa lui nu va putea fi salvată, cei care l-au lovit mişeleşte, anul trecut, cu o sticlă în cap într-un bar din Târgovişte, riscă până la 25 de ani de închisoare.

Poliţistul lovit mişeleşte de un membru al clanului interlop Ghenosu, în timp ce se afla într-o misiune de recunoaştere într-un local din centrul municipiului Târgovişte, a fost internat, aseară, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală. El se află în stare foarte gravă. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale pacientului.

Omul legii agresat în timp ce se afla în misiune a stat peste opt luni în stare vegetativă. La sfârşitul lunii martie el a fost transferat în ţară, la Spitalul Militar din Bucureşti, după ce primise îngrijiri medicale într-o clinică din Viena.

Toate cheltuielile medicale de până acum au fost suportate de Ministerul de Interne. Acestea se ridică la nivelul zecilor de mii de euro.

În cazul în care poliţistul va deceda, vinovaţii, acum arestaţi preventiv, ar putea primi între 15 şi 25 de ani după gratii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite