Două persoane rănite au rămas blocate în propria mașină după ce au fost implicate într-un accident grav pe centura Bucureștiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost rănite grav într-un accident de proporții care a avut loc pe centura Capitalei, cu puțin timp în urmă. Acestea sunt încă încarcerate în autoturism.

UPDATE 14.15:

La volanul autoturismului marca Toyota se afla un bărbat în vârstă de 70 de ani, iar pasagerul din dreapta era o femeie în vârstă de 60 de ani. Cei doi au fost descarcerați, iar bătrâna a fost preluată de elicopterul SMURD, care, în acest moment, o transportă pe femeie la Spitalul Floreasca din Capitală. Aceasta suferă de politraumatisme deosebit de grave. Bărbatul era într-o stare ceva mai bună, acesta putând vorbi cu medicii. El este dus, în acest moment, cu o ambulanță, la Spitalul Elias din București.

Traficul între Otopeni și Mogoșoaia a fost oprit timp de 50 de minute, cât au durat descarcerarea și  preluarea victemelor. În prezent, traficul a fost reluat pe centura Bucureștiului.

Vina este în totalitate a șoferului autoturismului avariat. Acesta ieșea de pe o stradă adiacentă fără să se asigure și nu a acordat prioritate TIR-ului

Cele două persoane suferă traumatisme majore și sunt blocate în mașina care a fost lovită violent de un TIR. Accidentul s-a produs pe centura Bucureștiului, la Mogoșoaia. Un elicopter SMURD a fost trimis pentru a prelua victimele.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite