UPDATE Două persoane, electrocutate pe Podul CFR Herăstrău. Circulaţia trenurilor spre mare este blocată

UPDATE Două persoane, electrocutate pe Podul CFR Herăstrău. Circulaţia trenurilor spre mare este blocată

FOTO: Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă

Doi tineri au fost electrocutaţi duminică, în Capitală, pe podul CFR Herăstrău, în urma contactului cu liniile electrificate, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

UPDATE 17:56 Persoanele au fost coborâte şi predate echipajelor medicale. Unul dintre tineri prezintă arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţa corporală, iar celălalt este în stare bună, cu arsuri superficiale.  
Victima cu arsuri pe 60% din corp  a fost transportată la spitalul Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca,  iar cea cu arsuri pe o suprafaţă foarte mică, la spitalul de Arşi. 
Circulaţia trenurilor a fost reluată. 

 Două persoane de sex masculin sunt urcate pe arcada metalică a podului. Victimele au 17, respectiv 19 ani. Ambii sunt în viaţă. Prima persoana s-a urcat pe arcadă şi s-a electrocutat iar cea de a doua s-a urcat în încercarea de a o salva pe prima, arată ISU Bucureşti-Ilfov. La locul incidentului intervin echipaje SMURD, o autospecială cu apă şi spumă şi detaşamentul special de salvatori.
 
Prima persoană prezintă arsuri pe o suprafaţă mai mare din corp iar cea de-a doua, pe mici porţiuni din suprafaţa corpului. 
Din ultimele informaţii de la ISU, cea de-a doua persoană se află pe arcadă şi nu comunică cu salvatorii. 
 
Se aşteaptă decuplarea curentului pentru a se putea interveni. CFR tocmai a adus o drezină pentru a deconecta curentul electric.

Circulaţia trenurilor spre mare este momentan blocată.
FOTO: ISU 
 
FOTO: ISU 
 
FOTO: ISU 
 
FOTO: ISU
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: