Două înmormântări într-o singură zi: Sorin Dănilescu şi Cristian Paţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul de la Intact Interactive, Sorin Dănilescu, care s-a aruncat de la balcon în noaptea de marţi spre miercuri a fost înmormântat astăzi la Cimitirul Ghencea civil. Şi Cristian Paţurcă, autorul „imnului golanilor” a fost înmormântat astăzi, la Cimitirul Bellu.

FOTO EXCLUSIV Directorul Intact Interactive, Sorin Dănilescu, s-a sinucis în această dimineaţă

Mesajul de adio al directorului de la Intact Interactive: „Numai eu ştiu de ce fac asta! Refă-ţi viaţa!“

Sute de persoane, printre care şi oameni din fotbal, colegi şi prieteni de-ai tatălui lui Sorin, directorul sportiv la Dinamo, Tică Dănilescu, au fost prezenţi la eveiment. Printre aceştia, Ţiţi Dimitriu, Mugur Copaci, director de marketing la Dinamo şi Marian Albu.

Directorul de la Intact Interactive a lăsat un mesaj de adio pe caietul de teme al fetiței

Reporterii nu au avut acces în cimitir din cauză că membrii familiei au dorit ca înmormântarea să fie cât mai intimă.

Sorin Dănilescu i-a lăsat un mesaj de adio soţiei sale pe caietul de teme al fetiţei înainte să se sinucidă. El i-a scris: „Numai eu ştiu de ce fac asta! Refă-ţi viaţa!“

Monument în memoria lui Paţurcă

Ultima dorinţă a lui Paţurcă: cenuşa să-i fie împrăştiată în Piaţa Universităţii

Şi Cristian Paţurcă, autorul „imnului golanilor” a fost înmormântat astăzi, la Cimitirul Bellu. Alături de el pe ultimul drum au fost membrii familiei, reprezetanţii Asociaţiei 21 Decembrie dar şi zeci de oameni care l-au apreciat.

Paţurcă va fi înmormântat lângă Florian Pittiş

Decizia referitoare la înhumarea lui Paţurcă a fost luată în pofida ultimei sale dorinţe de a fi incinerat, în urma unei ample discuţii purtate între familia acestuia şi membrii ONG-ului de revoluţionari din care făcea parte cu preoţi, prieteni apropiaţi şi medicii care l-au tratat.

Înainte de asta, la ora 12.30, a fost dezvelit un monument pe care au fost scrise versuri din „imnul golanilor”, în faţa Teatrului Naţional Bucureşti.





București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite