Doi primari, daţi în judecată pentru stabilirea paternităţii. Unul dintre ei este chiar edilul sectorului 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi primari sunt implicaţi într-un proces pentru stabilirea paternităţii, intentat de o femeie. Unul dintre ei este chiar Cristian Poteraş, edilul şef al sectorului 6.

Cel de-al doilea dintre ei este primarul localităţii constănţene Poarta Albă, Vasile Delicoti, scrie rtv.net.

Ambii au primit citaţie, însă acestea sunt adresate funcţilor pe care le ocupă cei doi în primării şi nu în nume propriu.
Edilii spun că este vorba despre un copil instituţionalizat sau care nu are acte.

„Aici e vorba de copuii instituţionalizaţi, dânsa probabil că vrea copilul de la instituţia statului. Nu eu ca persoană sunt dat în judecată, eu reprezint instituţia primăriei. Instituţia primăriei, prin primarul Poteraş, este dată în judecată“, a reacţionat Cristian Poteraş referitor la acest caz.

Celălalt edil, Vasile Delicoti, crede că femeia vrea doar să beneficieze de alocaţia copilului şi că de aceea vrea să-i facă actele.

„E Ciudat şi pentru mine, un motiv trebuie să existe. Ori este chestia pe social şi are reşedinta în sectorul 6 şi rude la Poarta Albă, probabil copilul nu are acte sau ceva de genul asta. Suntem chemaţi ca şi primari, nu în nume personal.  I se emite certificat de naştere copilului, probabil ori a fost născut acasă, ori fugit din spital şi luat după aceea şi nu i s-a făcut certificat de naştere, e posibil să fie un caz de genul ăsta. În momentul în care are certificat de naştere, ea poate beneficia de alocatie“, a declarat pentru rtv.net, edilul din Poarta Albă.

În acest moment, procesul celor doi primari se află în administraţia Judecătoriei Sectorului 6.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite