Dogtown încurajează adopţia: bucureştenii care iau câini din bazele ASPA primesc 20 de kilograme de mâncare canină gratuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru fiecare animal adoptat vor fi donate gratuit 20 de kilograme de mâncare FOTO Florin Cosmin Costache
Pentru fiecare animal adoptat vor fi donate gratuit 20 de kilograme de mâncare FOTO Florin Cosmin Costache

Reprezentanţii centrului zonal de protecţia a animalelor Dogtown au anunţat că îi vor sprijini pe bucureştenii care adoptă un maidanez din centrele municipalităţii. Astfel, fiecare stăpân nou va primi 20 de kilograme de mâncare pentru un patrupedul adoptat.

Inaugurarea noului program Dogtown, prin care persoanele care adoptă câini din adăposturile Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) vor primi zeci de kilograme de mâncare gratuit, va avea loc marţi, 15 octombrie, în comuna Uzunu, la Dogtown.

De aici vor fi distribuite tone întregi de mâncare spre cele două adăposturi pe care ASPA le deţine: cel de la Pallady şi cel de la Mihăileşti. „Am primit de la mai multe organizaţii germane 22 de tone de mâncare. Ne-am gândit că dacă vom redistribui o parte către adăposturile Primăriei, care au mare nevoie, vom putea încuraja adopţia“, a precizat, pentru adevarul.ro, Florian Fugasin, reprezentant al adăpostului Dogtown.

Totodată, bărbatul a mai spus că nu ştie pe câte luni se va întinde programul, dar speră ca oamenii intersaţi să adopte un câine fără stăpân să ţină cont de faptul că există nişte mici ajutoare. 

Cum se poate obţine mâncarea?

În ceea ce priveşte modul în care bucureştenii vor putea obţine cele 20 de kilograme de mâncare pentru animalul adoptat, reprezentanţii Dogtown spun că oamenii vor trebui să facă dovada adopţie dintr-un adăpost ASPA prin documentul pe care îl primesc, iar mâncarea o vor obţine fără proceduri complicate.

În prezent, la Dogtown, adăpostul privat din judeţul Giurgiu, se află peste 860 de câini fără deţinător, iar cei care vor să adopte animale de aici o pot face fără niciun fel de problemă. Mai mult, reprezentanţii adăpostului spun că oferă şi beneficii celor care se hotărăsc să ia un câine acasă.

„Există mai multe lucruri pe care le oferim oamenilor care adoptă din adăpostul nostru. Spre exemplu, zgarda şi mâncarea pentru câteva zile sunt două dintre lucrurile pe care le punem la dispoziţia cetăţenilor“, a declarat Florian Fugasin.

Pe aceeaşi temă:
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite