FOTO Cel mai mare parc de distracţii din România se pregăteşte de Ziua Copilului. Porţi deschise şi program special la Divertiland

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Divertiland pregăteşte o megapetrecere de Ziua Copilului
Divertiland pregăteşte o megapetrecere de Ziua Copilului

Divertiland sărbătoreşte cu mult fast Ziua Internaţională a Copilului prin programe dedicate special copiilor şi acces liber în parc pentru aceştia. Programe de karaoke, pictură pe faţă, animatori profesionişti, prinţii şi prinţesele din cele mai iubite desene animate, petreceri private în decoruri de vis, toate vor fi la  dispoziţia vizitatorilor.

De ziua lor, copiii sunt aşteptaţi la Divertiland pentru a petrece o zi de neuitat, unde distracţia se roteşte în jurul lor. Cei mici vor avea acces liber la toate atracţiile parcului şi vor lua parte la jocuri conduse de animatori profesionişti.
Rain Fortress, zona amenajată special pentru copii, va deservi cel mai aşteptat moment, umplerea unei găleţi uriaşe cu 600 de metri cubi de apă şi stropirea participanţilor. În plus, toboganele speciale , Elephant Springs sau Hippo Pool, cu tunuri cu apă, pistoale cu apă, duşuri, tâşnitoare, toate  în diferite forme, culori şi dimensiuni vor fi puse la dispoziţia vizitatorilor.

„Divertiland oferă servicii complete pentru copii, astfel încât aceştia să se bucure cât mai mult de atracţiile parcului  într-un mediu sigur, în timp ce familiile lor se relaxează fără a avea grija celor mici. Este crucial pentru copii să participe la activităţi sportive, iar apa este una dintre cele mai recomandate modalităţi de a-ţi menţine o sănătate bună şi o formă fizică perfectă. Acesta este principiul pe care ne-am construit filosofia şi, bineînţeles, toate atracţiile şi facilităţile”, a declarat Alexis Paizis, director general Divertiland.

Petreceri private pentru copii

Cei care doresc să se distreze într-un cerc restrâns pot alege să organizeze petreceri private pentru copii, lângă piscine sau în foişoare, cu decoraţiuni spectaculoase, cu muzică şi activităţi coordonate de către animatori profesionişti. Copiii se vor întâlni cu personajele lor preferate din desenele animate şi vor asista la exerciţii de magie şi iluzionism, care îi va transpune pe copii pe un tărâm de poveste. Programele de karaoke, pictură pe faţă şi teatrul de păpuşi vor completa oferta de distracţie a parcului.

„Petrecerile particulare pentru copii sunt un punct de atracţie la Divertiland, datorită calităţii serviciilor şi atracţiilor. Părinţii, precum şi şcolile sau grădiniţele aleg să sărbătorească sau să organizeze evenimente precum sfârşitul de an aici, unde au acces la personal dedicat şi educat la cele mai înalte standarde, la mâncare bună şi meniuri special alcătuite, în funcţie de preferinţele fiecăruia”, adaugă Alexis Paizis.

Divertiland asigură transportul gratuit, plecarea se face de la staţia de metrou Păcii, din Militari, la Divertiland, şi înapoi, iar vizitatorii au acces gratuit la şezlonguri, umbrele şi colaci de salvare, în interiorul parcului.

Divertiland a fost deschis anul trecut, în Militari, şi se întinde pe o suprafaţă de 7,2 hectare, cu o capacitate de 3.500 de persoane.


Citeşte şi

FOTO Atracţiile celui mai mare parc de distracţii din România: trei zone de food-court, lecţii de surfing pentru 160.000 de vizitatori şi 25,5 milioane de euro

FOTO Cel mai mare parc de distracţii din România se deschide pe 1 iunie. Organizatorii anunţă reduceri de 80% pentru abonamente

FOTOGALERIE Giganticul parc de distracţii Divertiland se deschide în curând. Trei lucruri pe care nu le-ai mai văzut în România


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite