Distracţie de Ziua Naţională, în variantă de club. Loredana va concerta „A!urea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile din Capitală au pregătit petreceri cu multă bere şi mici şi vor înlocui „Deşteaptă-te, române“ cu muzica raggae, house sau disco

Nu au de gând să rabde ore-ntregi în frig pentru a asista la parada militară, nici fasolea cu ciolan nu-i tentează prea tare. Tinerii dau o altă definiţie Zilei Naţionale şi au de gând să petreacă toată noaptea în cluburi. Îşi vor spune „La mulţi ani“ după ce ciocnesc paharele cu bere sau vin fiert din partea casei, astfel că, până spre dimineaţa, mesajul „Deşteaptă-te, române“ va deveni inutil.

Centrul vechi riscă să se aglomereze în noaptea de 1 Decembrie ca în serile de vară. În Club A, tuturor celor care au chef de petrecut li se urează „Deşteaptă-te, române, măcar de 1 Decembrie“. Distracţia din această seară poate fi doar un preludiu pentru cea din weekend pentru că organizatorii pun la bătaie bonuri de consumaţie pentru sâmbătă şi duminică. Intrarea este liberă. 

Muzică pentru românii adevăraţi

Nu trebuie să-ţi rupi pantofii într-o horă populară ca să arăţi că eşti român. Poţi prea bine să petreci în stil românesc pe acorduri raggae, cu Johnny King şi Alex Müntz. „Joi, de ziua României, la ora 21.00, la Garage Hall (str. George Enescu), cu două chitări şi două voci, unplugged, acustic, cum vreţi voi, dar easy şi dansant. Avem groove-to-go, aşa cum vi-l dorim pentru un început de decembrie agitat“, explică organizatorii. Un bilet la spectacol costă 15 lei.

Nu trebuie să ai buzunarele pline ca să-ţi permiţi să ieşi în oraş. Nu doar supermarketurile îşi adaptează oferta înainte de Sărbători, ci şi barurile. La Oxygen Club, studenţii vor avea parte de «animatoare hot, electroşocuri cu muzică bună şi bineînţeles, super promoţii la bar».

Cine are chef să danseze pe cea mai antrenantă muzică, cea ţigănească, pot încerca muzica de la Şarpele Roz, unde Rona Hartner şi Marius Mihalache vor demonstra la microfon că „le place româneşte“. De la ora 21.00 începe petrecerea „I like Romanian“.

Un 1 decembrie A!urea cu Loredana


Petreceri de Ziua Naţională se ţin şi la cluburile Maya, Gyuri`s Pub, Club 24, Club Expirat şi Planter`s Club. Bineînţeles, fiecare petrecere are o denumire diferite în funcţie de local, Însă toate sunt distracţii româneşti. De exemplu, în Club Maya ai „Petrecere de 1 Decembrie“, în Planter`s Club ai „Party Ziua României“, Club Expirat oferă „Party Distrează-te Române“, Gyuri`s Pub are „Party Noi suntem români!“ iar în Club 24 găsim Karaoke şi „Party de Ziua României“.

Şi Loredana se distrează de 1 Decembrie! În Centrul Istoric, la Gârboveni 24, artista Loredana Groza va susţine un concert „A!urea“, cum îl descriu organizatorii. Pe lângă show-ul cântăreţei, vizitatorii vor avea parte şi de alte surprize gustoase, cadouri cochete, şedinţă de make up şi hairstyling şi multe alte momente de entertainment. De asemenea, Loredana îşi va etala şi râvnita sa carte, „Sexting“.

Parada militară şi restricţii de trafic în Capitală

Bunicii au program de dimineaţă cu nepoţii: să-i scoată la parada militară. Forţele Armatei Române vor mărşălui prin inima oraşului. Privirile se pot îndrepta şi spre cer pentru că mai multe aparate de zbor IAR 300, MIG 21 Lancer şi elicoptere au pregătit un show aviatic.
Cum ieşitul în oraş, prin aglomeraţie, poate fi obositor, se cade apoi un festin culinar. Primăriile Sectorului 6 şi Sectorului 2 au pregătit multă fasole cu ciolan, suficientă pentru toţi pofticioşii.

Fasole de la Onţanu

Ziua Naţională a României va putea fi serbată şi la petrecerile organizate de primăriile de sector. În sectorul 2, primarul Neculai Onţanu pregăteşte peste 16.000 de porţii de fasole cu costiţă şi de ţuică fiartă. Acestea vor fi servite gratuit de la ora 14.30 în 21 corturi ostăşeşti amenajate în toate cartierele sectorului.

Festivităţile vor începe la ora 12.00, la sediul Primăriei Sectorului 2, cu cântece şi dansuri populare, urmate de defilări ale Poliţiei Locale şi ale detaşamentului Gărzii Civice Voluntare, precum şi ale elevilor poliţişti locali voluntari şi ale celor de la liceele sectorului 2. Programul mai include demonstraţii de arte marţiale, defilarea fanfarei şi hora unirii în faţa primăriei.

Se aprind luminiţele de Sărbători

Festivităţile vor începe în sectorul 6 la ora 11.00, în parcurile Drumul Taberei şi Crângaşi. Aici vor fi servite porţii de fasole cu cârnaţi şi va cânta fanfara. Totodată, vor fi organizarte şi târguri cu produse tradiţionale româneşti.
La ora 18.00, vor fi aprinse luminiţele de sărbători care au fost instalate de primărie în parcuri, pe marile bulevarde şi în intersecţii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite