Distracţie ca-n Bucureşti mai rar găseşti. Două cluburi de muzică dance din Capitală, în top 100 din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru cluburi de dance din România sunt în Top 100 din lume FOTO Adevărul
Patru cluburi de dance din România sunt în Top 100 din lume FOTO Adevărul

Românii ştiu să se distreze, o dovedeşte topul internaţional făcut de publicaţia online DJ Mag. În Top 100 cele mai bune localuri de gen din lume, România ocupă patru locuri, două dintre cluburi fiind din Bucureşti, alte două în Cluj.

Topul este făcut anual şi ia în considerare mai multe criterii printre care deschiderea localului pentru petrecerile la modă, dar mai ales numele DJ-ilor rezidenţi şi invitaţi.

Astfel, locul 77 este ocupat de deja celebrul Studio Martin, cunoscut de fanii muzicii dance din Bucureşti şi nu numai. Clubul are o tradiţie de peste 20 ani, o capacitate de 1.000 de locuri şi a fost de-a lungul timpului gazdă pentru DJ cunoscuţi la nivel internaţional. Printre cei care au mixat se numără şi Laurent Garnier, Derrick May, Juan Atkins şi Jeff Mills, potrivit Mediafax.

Locul 94 din top este ocupat de rivalul clubului, Kristal Glam Club. Cu un spaţiu asemănător ca mărime, s-a impus prin nume celebre care i-au călcat pragul ca James Zabiela sau Dennis Ferrer. Lista dj-ilor ”superstar” invitaţi la pupitru este destul de lungă, printre care apar şi Sasha, John Digweed, Pete Tong şi alţii. Designul clubului este de asemenea deosebit, localul schimbându-şi de multe ori designul, de la baroque, la eclectic, la minimalist şi apoi la modern.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite