Directoarea Circului Globus, acuzată de conflict de interese

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul General în cazul Brânduşei Novac, director al Circului Globus şi deputat PDL, după ce a constatat că s-ar afla în conflict de interese.

Potrivit unui comunicat ANI, aceasta ar fi semnat 11 contracte, în valoare de 1,2 milioane de lei, între Circul Globus şi diferite firme la care este asociată.

În comunicatul postat pe site-ul oficial al instituţiei, ANI anunţă că în urma unor evaluări a constatat "încălcarea de către doamna Brânduşa Cornelia NOVAC, Director/ manager al <<Circ & Variete Globus>> București şi Deputat în Parlamentul României a dispozițiilor art. 70, și art. 72 din Legea nr. 161/2003 privind conflictul de interese în materie administrativă, precum şi indicii referitoare la posibila săvârşire de către doamna Brânduşa Cornelia NOVAC, Director/ manager al <<Circ & Variete Globus>> București şi Deputat în Parlamentul României a infracţiunii de conflict de interese, prevăzută şi pedepsită de art. 2531 din Codul Penal al României".

Brânduşa Novac are la dispoziţie 15 zile să atace raportul ANI la instanţa de contencios administrativ.

Puteţi consulta AICI comunicatul ANI referitor la acuzaţiile aduse Brânduşei Novac. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite