DESFRÂU LA JEAN MONNET Cele mai bune prietene ale fetei violate de profesor s-au îmbătat în club şi s-au pus pe furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul „Sexgate la Jean Monnet“ continuă cu un nou episod: prietenele Oanei, eleva care şi-a băgat profesorul de sport în arest pentru că ar fi violat-o, au fost prinse într-un club din Bucureşti în timp ce furau telefoane mobile şi bani.

Cele două prietene de suflet ale Oanei şi totodată cele care au şi dat declaraţii al Poliţie pentru a o susţine pe adolescentă după ce şi-a acuzat profesorul de sport, pe Dan Octavian Vişan, că ar fi violat-o, sunt implicate într-un scandal de proporţii.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oana, eleva din SEXGATE LA JEAN MONNET!

Eleva, internată la psihiatrie

image

Colege de clasă cu Oana, cele două s-au distrat aseară într-un club din Bucureşti şi au consumat pe săturate băuturi alcoolice. După ce nu s-au mai putut ţine pe picioare, spun cei din anturajul lor, s-au făcut nevăzute. Între timp, ceilalţi prieteni cu care se distrau şi-au dat seama la timp că din buzunare şi genţi le lipseau bani şi telefoane mobile.

image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză profesorul că a violat-o)

După acest eveniment, tinerele acuzate de furt au fost duse imediat la Poliţie.

Cele două eleve au fost prinse de amici şi de bodyguarzii clubului, la garderobă. După ce au fost percheziţionate, printre lucrurle personale ale tinerelor au fost găsite şi obiectele dispărute.


Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu elevele-sexy de la Liceul „Jean Monnet“

image

Citeşte şi:

Cele mai sonore poveşti de amor dintre profesori şi elevi. Marile iubiri din şcolile străine după modelul Sexgate la „Jean Monnet“

Profii dezaxaţi, greu de dibuit

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite