Deputatul PDL Sulfina Barbu: „Nereuşita Legii Capitalei nu reflectă şansele PDL la viitoarele alegeri locale din Bucureşti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sulfina Barbu, unul dintre posibilii candidaţi ai PDL la Primăria Capitalei pomeniţi de Elena Udrea în luna mai, la Protv, declară, pentru „Adevărul”, că abia la toamnă se vor anunţa „oamenii politici capabili ai partidului pentru Bucureşti”.

Preşedinta Comisiei de Administraţie Publică din cadrul Camerei Deputaţilor, Sulfina Barbu, susţine că una dintre deficienţele Bucureştiului este gradul de absorbţie al banilor europeni. „Capitala nu a reuşit să atragă fonduri suficiente pentru proiecte europene pe mediu, pe dezvoltarea zonală Bucureşti-Ilfov, pe dezvoltarea urbană sau pe transportul integrat urban”, a precizat Sulfina Barbu. Ea a adăugat că este nevoie de eficientizare la capitolul trafic, în special la tranportul public şi la infrastructură.

Şansa RADET: investiţii sau privatizare
Una dintre cele mai grave probleme ale administraţiei locale, nerezolvată de niciun primar în ultimii 20 de ani, datoriile RADET, s-ar putea soluţiona, în opinia deputatului De Bucureşti, fie prin investirea autorităţii locale pentru acoperirea datoriilor, fie prin privatizare.
„Din punct de vedere politic, organizaţia PDL Bucureşti are oameni capabili pentru candidatura la Primăria Capitalei. După ce se vor mai face sondaje, în toamnă, vom putea anunţa care sunt aceştia, în funcţie de percepţia bucureştenilor. Dacă mi se va cere să fiu unul dintre aceştia, ca orice om politic, nu pot refuza oportunitatea de a rezolva problemele bucureştenilor”, a mai spus Barbu.
Eşecul proiectului legislativ Legea Capitalei, cu privire la reorganizarea administrativă a Bucureştiului, refectat tot prin sondajele care au arătat un interes foarte scăzut al locuitorilor faţă de iniţiativa pedeliştilor, „nu reflectă percepţia bucureştenilor faţă de PDL”.

Vezi AICI ce credea Sulfina Barbu despre şansele Legii Capitalei

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite