FOTO Cum arată megascena unică în lume pe care vor cânta cei de la Depeche Mode. Pregătirile pentru concert, pe ultima sută de metri: cerinţele artiştilor şi taxă pentru parcarea stadionului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scena, unică în lume, a fost montată pe gazonul Arenei Naţionale FOTO Cristina Răduţă
Scena, unică în lume, a fost montată pe gazonul Arenei Naţionale FOTO Cristina Răduţă

Pe Arena Naţională este forfotă mare deoarece pregătirile pentru concertul Depeche Mode, de miercuri, sunt pe ultima sută de metri. Scena unică în lume este montată pe gazonul stadionului, urmând să fie puse la punct ultimele detalii tehnice, înainte de marea întâlnire dintre trupă şi artişti.

Organizatorii evenimentului aşteaptă, din clipă în clipă, să sosească camioanele încărcate cu echipamentele pentru sunet şi lumini, care să fie montate pe structura deja existentă. Echipa de producţie a trupei va veni cu propriile instalaţii, asigurând un spectacol video impresionant.

Pe scena montată aproape în întregime vor fi amplasate mai multe ecrane gigantice pe care vor rula proiecţii în timpul concertului. Scena a fost transportată din Germania cu ajutorul a opt TIR-uri, iar pentru a fi amplasată pe gazonul Arenei Naţionale au fost necesare trei zile şi 140 de tehnicieni.

Organizatorii promit o producţie vizuală ieşită din comun, desfăşurată pe o scenă unică, care avea un design special, bazat pe elemente vizuale impresionante, ecranele de proiecţie fiind inspirate de logo-ul Depeche Mode.

Dave Gahan, înconjurat de femei

Solistul truperi, Dave Gahan, a avut mai multe cerinţe cu privire la condiţiile în care va sta în Bucureşti. Acesta va avea o cabină proprie în culise şi o echipă aflată exclusiv la dispoziţia sa, alcătuită doar din femei.

De asemenea, cabina amenajată pentru el va fi decorată cu accesorii de culori închise. Având în vedere că negru este culoarea preferată a artistului, care îl inspiră, acesta insistă ca în camera lui să nu pătrundă lumină naturală, iar pereţii să fie decoraţii cu draperi negre.

scena depeche mode

De aceste lucruri se va ocupa o asistentă de producţie care va fi la dispoziţia artistului pe toată durată vizitei la Bucureşti. Aceasta nu va fi singura femeie din preajma solistului, deoarece cabina lui va fi supravegheată de un agent de pază, o femeie.

Pentru a se relaxa înaintea urcării pe scenă, solistul Depeche Moda va răsfăţat cu masaj făcut de o maseuză profesionistă.

Martin Gore şi Andy Fletcher vor împărţi, înainte de concert, aceeaşi cabină

La polul opus se află Martin Gore şi Andy Fletcher care vor împărţi aceeaşi cameră înaintea concertului. Cabina va fi una foarte spaţioasă şi va decorată în culori calde, cu plante naturale, flori de sezon şi lumânări ambientale.

Organizatorii evenimentului spun că nu ştiu când urmează să sosească trupa pentru că aceştia au ales să vină cu avionul personal. În eventualitatea în care vor avea câteva ore libere, artiştii au solicitat să aibă un şofer care să cunoască foarte bine Capitală şi care să vorbească bine limba engleză.

scena depeche mode

Accesul în parcarea de la Arena Naţională se va face de la ora 17.00

Deşi se recomandă ca cei care vin la concert să folosească mijloacele de transport în comun, fanii Depeche Mode vor avea la dispoziţie parcarea supraterană din incinta stadionului. Accesul în parcare va fi făcut prin bulevardul Basarabia, începând cu ora 17.00. De asemenea, aceştia vor plăti o taxă de 15 lei pentru intrarea în parcare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite