Deliciu de Revelion: struţ cu legume şi vin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Produsul este unul autohton pentru că păsările sunt crescute la o fermă din Giurgiu. În mai multe hipermarketuri din Bucureşti, struţul specific regiunii africane se poate găsi sub formă de mititei, pastramă, frigărui şi cârnaţi.

Muşchi de struţ la cuptor cu ţelină, morcovi mici şi stropit cu vin roşu. Sună exotic şi deja îţi lasă gura apă. Mai mult, acum este la îndemâna oricui să prepare pentru masa de Revelion câteva delicatese din pasărea cu origini tropicale.

Procurarea cărnii de struţ gata transformată în mititei, frigărui sau cârnăciori este mai uşoară pentru că păsările sunt crescute la o fermă din localitatea giurgiuveană Răsuceni.

„Struţul este descendentul dinozaurului şi el alături de crocodil sunt considerate cele mai vechi animale de pe pământ. Nu putem compara gustul cărnii cu alta pentru că este net superioară“, a declarat pentru “Adevărul de Seară”, Irina Policarp.

Bucureştenii care vor să încerce şi altfel de mâncăruri decât cele tradiţionale, pot transforma masa de Revelion, într-un adevărat festin cu fripură din carne de struţ care este recomandată pentru cei care nu au voie să consume grăsimi.

Produsele din carne de struţ se găsesc în hiperamarketurile din Bucureşti şi cu precădere la Carrefour, Real, Auchan, Billa, reţeaua Horeca, iar distribuţia este pentru toată ţara.

„Struţii au un sistem imunitar foarte puternic şi nu reţin chimicalele sau produsele care fac rău în general organismului, iar la noi se respectă alimentaţia, iar condiţiile de creştere sunt cele europene“, au mai explciat reprezentanţii firmei.

Alte produse exotice

Pofticioşii mai pot alege şi alte produse comercializate de compania care se laudă cu singurul abator de struţi din Europa. Carnea şi preparatele din oaie, dar şi vânatul de cerb, căprioară, mistreţ, urs sunt alte rarităţi oferite pentru masa de Revelion.

Mai nou se produc şi preparate fierte şi afumate cum ar fi cârnaţi şi salam de mistreţ şi căprioară şi chiar carne de vânat exotic precum antilopă, zebră, piton, fazan, bibilică, porumbel sălbatic, iepure.

Pentru anul viitor firma bucureşteană vrea să mai intre pe piaţa românească cu un produs ieşit din comun: uleiul de struţ şi asta imediat ce va fi adus şi montat utilajul de care este nevoie. Produsul va fi comercializat şi în domeniul alimentar, dar mai ales în cel cosmetic şi de masaj.

Preţuri şi preparate de tot soiul

Frigărui- caserola de 454 de grame-preţ 33,12 lei
Mititei- caserola de 690 de grame-preţ 32.36 lei
Cârnaţi- caserola de 615 grame- preţ 30,10 lei
Deliciu African- caserola 525 de grame-43.76 lei
Steak-caserola de 490 de grame- 40,84 lei

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite