Degustăm vinuri bune la Târgul Internaţional GoodWine, în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii invită bucureştenii la un vin bun timp de 3 zile, începând de vineri, 30 martie, când începe a şaptea ediţie a Târgulului Internaţional de Vinuri „GoodWine” la World Trade Plaza, Hotel Pullman.

Vizitatorii sunt aşteptaţi de cei 33 de producători expozanţi cu vinuri premium, printre care Cotnari, Jidvei, Vinarte, Cramele Rotenberg, Gramma Wines, Vincon, Cramele Recaş, Eduardo Miroglio (Bulgaria), Tenuta Carretta (Italia), Michel Torino (Argentina), Schlumberger (Austria), Climadiff(Franţa).

Bucătarii profesionişti participanţi la eveniment vor aştepta şi ei vizitatorii cu show-uri gastronomice, iar experţii în vinuri, membri ai Asociaţiei Somelierilor din România,  vor sincroniza delicatesele gătite cu vinurile expozanţilor. Vor fi expuse nu doar vinuri, ci şi produse gourmet, pentru un plus de savoare, de la brânzeturi fine, trufe, la mezeluri tradiţionale.

În cadrul târgului, se vor lansa Casa de Vinuri Cotnari, Gama Liliac a producătorului AMB Wine, Crama Vylyan din Ungaria, Vinicola Avereşti şi spumantele Schlumberger din Austria. Biletul de intrare la târg costă 10 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite