Debutul turneului final al Campionatului European de Fotbal, marcat în Bucureşti printr-o proiecţie 3D pe clădirea Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook/Nicuşor Dan
FOTO Facebook/Nicuşor Dan

Într-o postare pe Facebook primarul Capitalei Nicuşor Dan a arătat că debutul turneului final al Campionatului European de Fotbal a fost marcat în Bucureşti printr-o proiecţie 3D pe clădirea Parlamentului şi un mix de lumini şi culori specifice Euro 2020 în zona fântânilor de la Piaţa Unirii.

"E o bucurie pentru Bucureşti să fie pentru prima dată gazda unui turneu final european de fotbal şi am ţinut să onorăm acest eveniment aşa cum trebuie. Ţinând cont că există în continuare restricţii legate de pandemie, am optat pentru o proiecţie care va fi difuzată online în curând. 

Am dorit să arătăm publicului european frumuseţea şi specificul Bucureştiului, sărbătorind alături de celelalte oraşe europene un eveniment fotbalistic extraordinar. Mulţumesc partenerilor noştri de la UEFA EURO 2020, Camerei Deputaţilor a Parlamentului României şi echipei CREART a Primăriei Capitalei", a precizat Nicuşor Dan. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite