De la bal, la spital. Ţiganii din Costeşti s-au tăiat între ei pentru un Ferrari care, până la urmă, de invidie, a fost incendiat…

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După petrecerea de Sfânta Maria de la Costeşti, judeţul Vâlcea, clanurile ţigăneşti aburite de gradele alcoolului scump, au încins o bătaie generală care s-a soldat cu patru oameni înjunghiaţi şi o maşină de lux incendiată.

Incidentul s-a petrecut în localitatea vâlceană Drăgăşani, după ce petrecerea de Sfânta Maria, ocrotitoarea rromilor, s-a încheiat. La baza conflictului se pare că stă invidia unui clan rival celor din clanul Oaie. Aceştia au venit la târgul de la Costeşti cu şase maşini de lux, dintre care un Ferrari  pus pe o platformă, pentru a-l proteja de zgârieturi.

Deranjaţi de opulenţa afişată de membrii clanului Oaie, cei din familia lui Haralambie Brătianu au incendiat ferrariul care încă se afla pe platformă. Astfel, în jurul orei 4.30 dimineaţa, întregul cartier ţigănesc din Drăgăşani era înarmat cu bate cuţite şi mult curaj bahic. de aici până la o bătaie generală a mai fost un singur pas.

  

Izlazul din localitatea vâlceană Costesti este asaltat de rromi veniti din toata tara Rromii înstăriţi îşi afisează ostentativ salbele din aur Dansurile din buric, nelipsite de la petrecerea rromilor, de la Costeşti

 

Mese îmbelşugate ale rromilor veniţi la Costeşti, aranjate în scopul de a fi admirate Purcelul la proţap, fala rromilor veniţi la petrecere

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la Srbatoarea Rromilor d ela Costesti

În urma încăierării, patru persoane au fost rănite grav şi duse la spital. Dintre acestea, două sunt internate la spitalul din Drăgăşani, iar celelalte două la Spitalul din Craiova, acestea din urmă aflându-se în stare gravă. Cele două victime au vârste de 26 şi, respectiv, 27 de ani.

Cele două victim internate la Craiova sunt în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lor de supravieţuire.

Vecinii clanului Oaie, cei care au pus focul, sunt membrii ai familiei Haralambie Brătianu, una dintre cele mai bogate din Drăgăşani.

La târgul de la Costeşti au luat parte aproximativ 3.000 de ţigani. Deşi au fost rugaţi de regele lor să renunţe la afişarea ostentativă a bogăţiei, nu s-au putut stăpâni să nu-şi etaleze kilograme de aur, maşinile mai scumpe decât un apartament central în Bucureşti sau mese încărcate cu metri cubi de carne.

Citeşte şi „Dacă vine Băsescu la Costeşti, vedem şi noi ce regi, împăraţi şi bulibaşi au fost la nunta Ebei”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite