Dan Negru: „Colegii l-au devorat pe Dan Diaconescu!“

În urma scandalului provocat de arestarea lui Dan Diaconescu şi a audienţei crescute a OTV, vedeta de la Antena 1, Dan Negru, consideră că jurnaliştii nu ar trebui să-şi „mitralieze“ colegii de breaslă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Citiţi şi

EDITORIAL: Diversiunea Dan Diaconescu

Circ în faţă la OTV

Ratingul OTV a crescut de când a fost arestat Dan Diaconescu

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, audiat la DNA în dosarul lui Dan Diaconescu

„L-am cunoscut prima dată pe Dan Diaconescu cu mulţi ani în urmă şi de atunci nu prea ţinem legătura. Uneori, extrem de rar, pe telefon. În general m-am ferit să-mi fac prieteni în breaslă, dar zilele trecute brealsa lui l-a devorat“, scrie Dan Negru pe blogul personal.

Prezentatorul TV mai scrie: „Mulţi din breaslă trăiesc din a-i devora pe ceilalţi. Nu de puţine ori îmi vine să pun mâna pe telefon şi să le cer combatanţilor linişte. Şi nu puţini sunt cei aflaţi în tranşee cu mitraliera încărcată“.

Vedeta face referire şi la reportajele din stradă, din 1990, când intervievaţii se pricepeau la orice. „S-au făcut şi glume mai apoi pe seama lor. E vreo diferenţă azi?“, se întreabă Negru.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările