Curse aeriene noi pe ruta Bucureşti- Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe curse noi de la Bucureşti către Viena, la preţuri atractive: acestea sunt noutăţile prezentate astăzi de către Lufthansa The Aviation Group în cadrul unei conferinţe de presă.

Lufthansa şi Austrian Airlines vin cu o ofertă atractivă în România şi anunţă că le oferă pasagerilor bilete dus-întors între Bucureşti şi Viena, disponibile deja pentru rezervări cu preţuri începând de la 69 de euro. Acest preţ include toate taxele şi suprataxele, transportul gratuit de bagaje şi toate opţiunile check-in activate şi produse de catering.

Compania aeriană Austrian Airlines oferă astfel pe ruta Bucureşti- Viena şase zboruri pe săptămână, începând cu 29 martie, ajungând la un total de 6 zboruri zilnice către Viena efectuate în colaborare cu compania Tarom.

Pasagerii au posibilitatea de a acumula mile bonus prin cel mai extins program de fidelizare din lume, „Miles & More“, călătorind pe cursele operate de Lufthansa şi Austrian Airlines. În funcţie de clasa rezervată şi statutul în cadrul programului „Miles & More“, clienţii au multiple avantaje printre care acces la saloanele de aşteptare Lufthansa şi Austrian Airlines peste tot în lume.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite