Cumpărături în lenjerie intimă: bucureştenii care vin dezbrăcaţi la AFI pleacă acasă cu haine gratuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul are loc joi FOTO AFP
Evenimentul are loc joi FOTO AFP

Bucureştenii care vor merge joi, 12 iunie, doar în lenjerie intimă la cumpărături în AFI Palace Cotroceni vor putea pleca acasă îmbrăcaţi în haine noi. Concret, este vorba despre a treia ediţie a evenimentului Seminaked Party by Desigual, în cadrul căreia primii 100 de vizitatori se vor bucura de haine gratuite din cunoscutul magazin.

AFI Palace Cotroceni va găzdui, joi, a treia ediţie a evenimentului Seminaked Party by Desigual. În cadrul acestei petreceri, primii 100 de vizitatori ai magazinului Desigual din AFI Palace Cotroceni vor pleca acasă cu ţinute complete, dacă vor trece pragul magazinului doar în lenjerie intimă, după cum anunţă organizatorii.
Magazinul Desigual se deschide la ora 8.00 şi, din acel moment, primii 100 de vizitatori îmbrăcaţi sumar vor avea la dispoziţie o oră pentru a-şi alege hainele potrivite pentru ei.

Prin intermediul acestui eveniment, reprezentanţii Desigual anunţă într-un mod neconvenţional începutul promoţiilor de vară. Pentru a putea participa la acest eveniment, fiecare participant trebuie să aibă peste 18 ani, validarea participării efectuȃndu-se pe baza cărţii de identitate.

Ediţia trecută a strâns peste 200 de bucureşteni

La ediţia precedentă din România, peste 200 de bucureşteni au stat la coada de la ora 4.00 pentru a profita de promoţie. La nivel global, din 2005, de când a avut loc primul eveniment şi până în prezent, peste 10.000 de nonconformişti din întreaga lume au luat parte cu entuziasm la mişcare. Evenimentul Seminaked by Desigual s-a bucurat de un mare succes în mari oraşe din Europa, SUA sau ASIA, precum Madrid, Barcelona, Londra, New York, Berlin, Amsterdam sau Tokio.

Pe aceeaşi temă:

Un „selfie” în cabina de probă?

Intri dezbrăcat, pleci îmbrăcat şi nu scoţi un ban din buzunar

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite