Cum se vede Capitala din biroul lui Oprescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul-şef s-a mutat la ultimul etaj al noului sediul al Primăriei Generale, situat pe Splaiul Independenţei.

Poziţia de la etajul al XIV-lea îi oferă lui Oprescu o viziune asupra lucrărilor la Pasajul Basarab.

Sorin Oprescu şi-a mutat mobila din biroul amenajat în vechiul sediu al Primăriei Generale şi a cocoţat-o la ultimul etaj, al 14-lea, al noului sediu situat pe malul Dâmboviţei.

Mocheta vişinie şi mobilier în nuanţe de maro. Primarul şi-a mutat până şi orhideele, cunoscut fiind faptul că este un iubitori de flori. Pe lângă biroul său utilat cu un computer, în camera edilului se mai află o canapea cu fotolii din piele, precum şi o masă de protocol situată în apropierea ferestrelor.

Poziţia de la ultimul etaj îi oferă primarului o viziune asupra Pasajului Basarab, acesta fiind unul dintre motivele pentru care edilul a ales ultimul etaj: să supravegheze lucrările la pasajul care ar trebui să fie gata în această primăvară. Un alt motiv a fost oferit de însuşi Oprescu: „O să cobor la fiecare etaj să vad cum se lucrează în primărire”, a declarat el.

Poziţie superioară are şi un dezavantaj: chiar dacă există trei lifturi, în fiecare zi în faţa acestora se formează cozi deoarece capacitatea acestora nu permite decat îmbarcarea a cinci persoane. Funcţionarii pierd cam 20 de minute zilnic aşteptând liftul.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite