Cum a reuşit un bătrân care a uitat un rucsac cu peste 14.000 de lei într-un autobuz din Capitală să-şi recupereze banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Poliţia Capitalei
Foto: Poliţia Capitalei

Un bătrân din Bucureşti care a uitat într-un autobuz un rucsac cu peste 14.000 de lei a reuşit să îi recupereze după ce o tânără a găsit geanta cu bani şi a dus-o la poliţie. Banii erau toate economiile de-o viaţă ale bărbatului.

„Un bărbat trecut de 70 de ani a avut această experienţă şi deşi îşi pierduse speranţa de a recupera banii pierduţi, a primit un telefon care i-a întărit convingerea că oamenii buni încă există”, potrivit Poliţiei Capitalei.

Conform sursei citate, o tânără a găsit rucsacul uitat în autobuz, ce conţinea bunuri personale şi 14.000 lei şi l-a dus la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde l-a predat ofiţerului de serviciu. 

Agentul de poliţie Bobeică Aurelian de la Secţia 22 a făcut investigaţii amănunţite, legându-se de fiecare indiciu minor care să-l aducă mai aproape de omul care l-a pierdut, iar într-un final a reuşit să ia legătura cu el. 

„Bucuria pe care a avut-o bărbatul în momentul în care a fost contactat de poliţist putem sa ne-o imaginăm cu toţii şi mulţumim pe această cale femeii care a dus la secţie rucsacul găsit. Spiritul ei civic e de apreciat şi reprezintă un exemplu demn de urmat de către toţi cetăţenii”, mai transmite Poliţia Capitalei. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite