Cum a reuşit un bătrân care a uitat un rucsac cu peste 14.000 de lei într-un autobuz din Capitală să-şi recupereze banii

Cum a reuşit un bătrân care a uitat un rucsac cu peste 14.000 de lei într-un autobuz din Capitală să-şi recupereze banii

Foto: Poliţia Capitalei

Un bătrân din Bucureşti care a uitat într-un autobuz un rucsac cu peste 14.000 de lei a reuşit să îi recupereze după ce o tânără a găsit geanta cu bani şi a dus-o la poliţie. Banii erau toate economiile de-o viaţă ale bărbatului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Un bărbat trecut de 70 de ani a avut această experienţă şi deşi îşi pierduse speranţa de a recupera banii pierduţi, a primit un telefon care i-a întărit convingerea că oamenii buni încă există”, potrivit Poliţiei Capitalei.

Conform sursei citate, o tânără a găsit rucsacul uitat în autobuz, ce conţinea bunuri personale şi 14.000 lei şi l-a dus la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde l-a predat ofiţerului de serviciu. 
 
Agentul de poliţie Bobeică Aurelian de la Secţia 22 a făcut investigaţii amănunţite, legându-se de fiecare indiciu minor care să-l aducă mai aproape de omul care l-a pierdut, iar într-un final a reuşit să ia legătura cu el. 
 
„Bucuria pe care a avut-o bărbatul în momentul în care a fost contactat de poliţist putem sa ne-o imaginăm cu toţii şi mulţumim pe această cale femeii care a dus la secţie rucsacul găsit. Spiritul ei civic e de apreciat şi reprezintă un exemplu demn de urmat de către toţi cetăţenii”, mai transmite Poliţia Capitalei. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările