Cum îi educă un student din Bucureşti pe toţi cei care circulă cu metroul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul îi îndeamnă pe bucureşteni să circule civilizat FOTO Mediafax
Băiatul îi îndeamnă pe bucureşteni să circule civilizat FOTO Mediafax

Un student din Bucureşti s-a gândit să înceapă pe reţelele de socializare o campanie menită să-i educe pe toţi cei care circulă cu metroul zi de zi. Astfel, acesta a început să posteze imagini şi mesaje prin care să-i îndemne pe cei care aleg să se deplaseze cu metroul să o facă într-un mod civilizat.

Alexandru Udrea este student în anul I la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti şi recent s-a gândit să înceapă o campanile menită să-i educe pe toţi cei care circulă zi de zi cu metroul din Capitală. Pe pagina de Facebook Nepopular, Alex postează în fiecare zi mesaje şi imagini prin care speră să-i facă pe călători să conştientizeze că trebuie să se poarte civilizat în momentul în care se urcă în metrou.

Tânărul povesteşte că imaginile le găseşte pe internet, iar mesajele pe care le scrie pe aceste imagini sunt compuse chiar de el.
„Imaginile se găsesc uşor la o căutare pe Google, eu doar le aplic un alt mesaj. Au început să ne trimită foarte mulţi mesaje cu variantele lor pentru acele imagini“, spune Alexandru.

Băiatul mai povesteşte că prin pagina de Facebook pe care o administrează vrea să trezască „spiritele adormite ale membrilor societăţii. Nu doar prin educare, dar şi prin a expune opinii nepopulare cu care mulţi ar crede că nu ar fi nimeni de acord“.

image

FOTO Facebook Nepopular

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite