Cum comanzi „fetiţe‟ la un hotel de fiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reporterii „Adevărul" s-au deghizat în turiști străini şi au filmat cu camera ascunsă angajaţi de la două hoteluri de lux din București care au răspuns prompt dorinţei lor de a li se aduce „fetiţe", ba, mai mult, le-au dat de unde să aleagă

Jurnaliştii şi-au încercat norocul la hoteluri prestigioase din Capitală şi au cerut să li se aducă prostituate. În cazul unora dintre hoteluri au fost refuzaţi ferm, însă în cazul altora, care se întâmplă să fie unele de renume internaţional, au avut succes.

Angajaţi precum bellboy-ul, recepţionerul sau ospătarul satisfac „dorinţele‟ clienţilor şi le furnizează chiar şi „fetiţe‟, dacă aceştia se arată interesaţi de ofertă. Există, de asemenea, şi o persoană din afară, un intermediar, care face legătura dintre „peşte‟ şi angajat.

Preţul prostituatelor pleacă de la 100 de euro pe oră, iar acestea fie provin dintr-o reţea de prostituţie, fie din saloane de masaj. Şi ca să poţi să obţii acest serviciu, trebuie să prezinţi o ţinută respectabilă, astfel încât să pari o persoană bogată, care nu se uită la bani atunci când vrea să-şi satisfacă dorinţele.

În această afacere, bellboy-ul, recepţionerul sau ospătarul care face legătura clientului cu proxenetul câştigă comisioane grase.

Citeşte mâine în ziarul „Adevărul‟ care sunt hotelurile care oferă astfel de servicii ilegale şi vezi pe adevărul.ro înregistrările cu camera ascunsă!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite