Cum au ajuns locuitorii cartierului Drumul Taberei din Bucureşti să pună o cruce în mijlocul străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câţiva bucureşteni s-au gândit să protesteze într-un mod inedit faţă de ignoranţa autorităţilor. Aceştia au pus o cruce în mijlocul unei găuri din carosabil.

În Sectorul 6 al Capitalei, cei care au ajuns la limita răbdării din pricina gropilor apărute după topirea zăpezii s-au gândit să protesteze într-un mod inedit. Aceştia au „amenajat“ o cruce în mijlocul unei gropi.

„Aceste fotografii mi-au fost trimise de un locuitor al cartierului Drumul Taberei din Sectorul 6 ...categoria râsu' plânsu... sau haz de necaz... Trecând peste aceste aspecte, situaţia în care se află Sectorul 6 este cu adevărat tragică, cu Rareş Mănescu la cârmă...zilnic, oamenii îşi distrug maşinile în craterele de pe străzile Sectorului 6. În multe dintre cazuri este vorba de străzi care pe hârtie figurează ca fiind asfaltate... însă, realitatea din teren este alta“, susţine Ştefan Florescu, cel care a postat imaginile pe contul său de Facebook.

image

FOTO Facebook Stefan Florescu

Contactaţi de reporterii „Adevărul“, reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 susţin că strada pe care a fost amenjată crucea este în grija celor de la Administraţia Străzilor, însă aceştia nu au putut fi contactaţi de reporterii „Adevărul“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite