Culmea nesimţirii: să o iei pe linia de tramvai cu autobuzul! Un şofer a rămas blocat după ce a făcut această manevră ilegală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FOTOGALERIE Doi indivizi au blocat calea troleibuzelor câte două ore. Săptămâna trecută, alţi doi şoferi au blocat liniile de tramvai. Poliţiştii îi cercetează penal pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic prin blocarea cu intenţie a drumului public.

UPDATE 18.13: În jurul orei 13.00, un autobuz care circule pe Bulevardul Dimitrie Pompei, din zona Pipera, a hotărât să o ia pe linia de tramvai, care este complet separată de borduri. Acesta nu a mai avut răbdare să aştepte în coloana de maşini şi a hotărât să încalce legea. Ghinionul a fost că, din cauza zăpezii, autobuzul a rămas blocat pe linia de tramvai. În acel moment, şoferul a coborât zâmbind şi s-a dus să împrumute o lopată. Acesta a dat vina pe un tir, motivând-uşi fapta prin faptul că nu ar fi avut loc să intre pe şosea din cauza tirului, ceea ce nu este adevărat.

 

CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu autobuzul blocat pe linia de tramvai!

Un autobuz a rămas blocat pe linia de tramvai fotot: cititor "Adevărul"

Doi şoferi au dosar penal după ce au parcat autoturismele, iar troleibuzele nu au mai avut cum să treacă. Sute de oameni au fost blocaţi în mijloacele de transport în comun în aşteptarea şmecherilor care au parcat aiurea. Unul dintre ei, în vârstă de 41 de ani, a parcat un Ford Focus pe bulevardul Dacia şi a lăsat maşina în acel loc aproape două ore. Un alt şofer, care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat a parcat pe strada Traian, sectorul 2, blocând calea de rulare a troleibuzelor. Poliţiştii susţin că bărbatul a blocat troleibuzele 135 de minute. Ambii şoferi sunt cercetaţi penal pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic prin blocarea cu intenţie a drumului public.
În săptămâna trecută, alţi doi şoferi s-au ales cu dosare penale după ce au parcat maşinile pe liniile de tramvai, blocând circulaţia mijloacelor de transport în comun.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite