Cu ce se ocupă Mark Simion, şoferul BMW-ului din incidentul viral „vatman vs. BMW“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark îşi pusese BMW la vânzare pe OLX
Mark îşi pusese BMW la vânzare pe OLX

Mark Simion, şoferul BMW-ului din uşorul accident ce a devenit viral în aceste zile, este un fost jucător de fotbal, crescut de clubul Steaua. A jucat la seniori în ligile inferioare pentru pentru Metaloglobus şi Carmen, iar BMW-ul seria 5 implicat în incidentul cu tramvaiul era pus la vânzare pe OLX, la un preţ destul de ridicat.

Mark Simion, şoferul de BMW care a blocat tramvaiul, este un fost fotbalist în ligile inferioare din România. Mark a jucat fotbal la juniori la Steaua, pentru ca la seniori să joace pentru Metaloglobus şi Carmen, potrivit publicaţiei sportive Fanatik.

O accidentare i-a curmat însă cariera tânărului fotbalist, care a decis însă să rămână aproape de sportul pe care l-a practicat. Astfel, Simion este student la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport (UNEFS), unde vrea să ajungă antrenor de fotbal, potrivit gsp.ro

Fostul fotbalist a vrut să îşi vândă maşina pe site-ul de specialitate OLX. Mark Simion cerea 17.900 de euro pentru BMW-ul său seria 5 din 2014.

„Ţin să precisez că maşina este intreţinută obsesiv!!! Şi nu mă grăbesc să o dau deoarece arată şi merge ireproşabil!! Motivul vânzări : vreau să îmi iau ceva mai nou. NU este XDRIVE! Schimb cu Range Rover Sport Alb. Ofer diferenţa!”, scria în anunţul de pe OLX, care între timp a fost dezactivat.

Un tramvai al liniei 32 din Capitală a lovit vineri un BMW oprit la semafor pe linia acestuia, în momentul în care autoturismul nu a plecat la culoarea verde a semaforului. În imaginile devenite virale se vede cum vatmanul porneşte tramvaiul şi atinge uşor autoturismul. Şoferul vrea să coboare, dar se răzgândeşte atunci când tramvaiul nu opreşte. Trage maşina de pe linie, coboară şi loveşte cu pumnul în tramvai cerându-i vatmanului să coboare. „Dă-te la o parte! Ce cauţi pe linie?”, se aude cum spune vatmanul, în timp ce vociferările şoferului BMW-ului continuă. Vatmanul îi spune „Bă, fraiere, te duci la puşcărie!”, dar şoferul BMW-ului insistă: „Bă, eşti nebun!”, însă vatmanul nu-şi pierde speranţa: „Tu eşti nebun!”. „De ce ai dat în mine?”, întreabă urlând şoferul. „O să afli la poliţie de ce”, îi răspunde vatmanul.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite