Crin Antonescu a votat la secţia de votare Şcoala Generală "Barbu Delavrancea". Antonescu: am emoţii ca orice fiinţă vie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crin Antonescu, preşedintele interimar al României, a ajuns în jurul orei 9.00 la secţia de votare organizată la Şcoala Generală "Barbu Delavrancea"

La ieşirea din secţia de votare preşedintele interimar Crin Antonescu a dat câteva declaraţii. Antonescu susţine că a venit la vot pentru că este un cetăţean român şi pentru că îşi exercită un drept constituţional, drept de care îi îndeamnă pe toţi românii să profite.

"Mă bucur să vă vad în această zi foarte frumoasă. Am votat pentru că este un moment important în istoria şi destinul acestei ţări. Am votat pentru că este un drept constituţional şi pentru că sunt un cetăţean român. Sper ca la sfârşitul acestei zile să aflăm decizia majorităţii româneşti", a declarat preşedintele interimar.

Întrebat de jurnalişti despre eventuale emoţii pentru această zi Antonescu a declarat: "am emoţii ca orice fiinţă vie. Tot omul când este foarte cald stă acasă. Asta voi face şi eu astăzi, urmărind bineînţeles votarea. Mesajul meu pentru Băsescu: cetaţene votează! Este un mesaj pentru toţi românii şi implicit şi pentru Traian Băsescu".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite