Criminalul de la Perla a cerut să fie spovedit de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna Mare l-a făcut şi pe Gheorghe Vlădan, autorul masacrului sângeros de la coaforul Perla să se găndească la cele sfinte. Astfel, ca orice păcătos, încearcă să obţina iertarea. În pragul Învierii, criminalul le-a cerut gardienilor care îl păzesc că are mare nevoie de un preot.

Gheorghe Vlădan, fostul subofiţer din ministerul de interne care a semănat groază în toată ţara după ce a intrat cu un pistol în coaforul Perla şi a ucis două persoane, nu se împacă deloc cu detenţia şi povara găndului că este unul dintre cei mai teribili criminali din istoria recentă a României. Criminalul de la Perla creează aparenţa că are remuşcări pentru ceea ce a făcut la începutul lunii martie.

Chiar înainte de Sărbătorile de Paşte, a cerut autorităţilor un preot căruia i s-a spovedit însă cu siguranţă nu vom ştii niciodată dacă i-a spus mult mai multe decât procurorilor, taina spovedaniei fiind una strict confidenţială.

Vlădan nu a avut acces la slujba de Inviere, însă personalul închisorii a împărţit credinicioşilor de după gratii lumina sfântă a Învierii. Potrivit Pro TV, avocata lui Vlădan a declarat că bărbatul a mărturisit chiar că îi este dor de "Feli" a sa, aşa cum obişnuia să-şi alinte soţia.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite