Crater într-o intersecţie din Capitală. O maşină a fost „înghiţită“ de asfalt, după ce strada s-a surpat VIDEO

Crater într-o intersecţie din Capitală. O maşină a fost „înghiţită“ de asfalt, după ce strada s-a surpat VIDEO

Sursa foto mediafax.ro

Un crater s-a format marţi pe strada Dezrobirii din Bucureşti, la intersecţia Gorjului, după ce s-a surpat asfaltul. O maşină a fost „înghiţită” de crater, însă nimeni nu a fost rănit, iar la ora transmiterii ştirii intervin muncitorii de la Apa Nova.

Potrivit martorilor de la faţa locului, un autoturism ar fi fost înghiţit de craterul format după surparea asfaltului. La faţa locului au intervenit agenţii Poliţiei Locale Sector 6, care au scos maşina din groapă.
 
Martori la acest incident au declarat, pentru mediafax.ro, că nimeni nu a fost rănit. În prezent, la faţa locului intervin muncitorii de la Apa Nova. Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au precizat că incidentul a fost anunţat prin sistemul de urgenţă 112.
 
„Surparea asfaltului în pe str. Dezrobirii, zona Gorjului s-a produs în urma trecerii unui camion de mare tonaj. Incidentul a fost anunţat prin 112. Lucrătorii RADET, care au efectuat mai multe lucrări în zonă, au delimitat perimetrul, astfel încât să nu se producă accidente. Nici o persoană nu a fost rănită şi niciun autoturism “înghiţit” de crater. Pentru intervenţii şi remedieri, la faţa locului se află în acest moment agenţii Poliţiei Locale Sector 6, inspectori ai Serviciului Disciplina în Construcţii şi reprezentanţi ai administratorului drumului, Administraţia Străzilor, din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti”, arată sursa citată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: