Copiii pot fi reînscrişi la grădiniţe începând de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reînscrierile în grădiniţe, pentru copiii care sunt înscrişi în unitatea de învăţământ preşcolar respectivă în anul de învăţământ 2011-2012, vor avea loc în perioada 1-31 martie, a anunţat Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Înscrierile în grădiniţe, pentru copiii nou veniţi în unitatea de învăţământ preşcolar respectivă, vor avea loc în perioada 1–30 aprilie.

Pentru informarea părinţilor şi a publicului interesat, în fiecare unitate de învăţământ preşcolar şi pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti www.ismb.edu.ro, vor fi afişate precizările şi programul pentru reînscriere şi înscriere.

Pentru asigurarea transparenţei procesului de reînscriere/înscriere, conducerile unităţilor de învăţământ preşcolar vor afişa, în cel mai scurt timp, următoarele date:

-    capacitatea grădiniţei (număr de copii pentru care a fost proiectată)
-    numărul de copii aprobat prin planul de şcolarizare pentru anul şcolar 2012-2013 (pe grupe de vârste: mică, mijlocie, mare)
-    se va afişa zilnic, la sfârşitul programului de lucru, numărul de copii reînscrişi/înscrişi zilnic din totalul disponibil.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite