Copiii de bani gata fac legea pe străzile şi în cluburile de fiţe din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codin Maticiuc (dreapta) la o prezentare de modă. FOTO Adevărul
Codin Maticiuc (dreapta) la o prezentare de modă. FOTO Adevărul

Copiii de bani gata fac legea în cluburile şi pe străzile din Capitală. Unii aspiră la cariere politice falsificându-şi studiile, iar alţii dau cu maşina peste oameni, după ce au consumat băuturi alcoolice în cluburile de fiţe din Dorobanţi.

Codin Maticiuc, fiul miliardarului Ion Maticiuc este un personaj cunoscut în lumea mondenă din cluburile din Dorobanţi, dar mai ales pentru scandalurile şi aventurile amoroase cu personaje  cunoscute din showbiz precum Anna Lesko sau actriţa Maria Dinulescu.

De curând, tânărul a fost implicat într-un scandal care s-a lăsat cu pumni şi plângeri la Poliţie. Într-o seară de sâmbătă, aflat într-un club de fiţe din Bucureşti, tânărul de bani gata a vrut să impresioneze două tinere care se aflau cu el la masă. Acesta, l-a bătut zdravăn pe un individ din club care l-ar fi acuzat pe Codin că l-a fript cu ţigara.

După ce a încasat o corecţie dură de la afacerist, tânărul bătut a fost scos afară de bodyguarzii clubului care i-au mai tras şi ei o mamă de bătaie, să îi fie învăţătură de minte să se mai pună cei din „lumea bună”. 

Honorius Prigoană, politician cu CV falsificat

Honorius Prigoană, un alt băiat de bani gata cu aspiraţii politice şi intelectuale, a intrat, recent în gura presei pentru că şi-a falsificat studiile în momentul când a candidat din partea PDL pentru Colegiul 1.  El a trecut în CV că a absolvit Universitatea DePaul din Chicago, însă mai multe telefoane date de presă la sediul instituţiei au arătat că Prigoană minte cu neruşinare.

Mai mult de atât, băiatul cel mare al lui Progoană are o reputaţie de invidiat printre şoferi.  El a fost prins de nenumărate ori de către poliţişti pentru că a depăşit viteza legală. În 2008, Honorius a fost la un pas de i se întocmi dosar penal pentru că a fost prins conducându-şi Lambourghiniul cu toate că avea permisul suspendat pentru viteză excesivă.

Alexandru Erbaşu, fire vulcanică şi pusă pe scandal

Un adevărat „Don Juan” de dorobanţi, Alexandru Erbaşu, fiul fostului om de afaceri Mihai Erbaşu, este un personaj bine cunoscut de către presa tabloidă şi mare amator de petreceri cu fast. Pe cât de mult îi place să petreacă pe atât de mult îi place să iasă în evidenţă prin scandaluri sau cuceriri precum Elena Băsescu sau Delia Matache.

Alexandru a apărut de mai multe ori în presă datorită scandalurilor pe care le-a provocat în stare de ebrietate. Ultimul scandal desfăşurat într-un club din Capitală a culminat cu câteva îmbrânceli şi ameninţări din partea juniorului la adresa unui rival. Conflictul a fost aplanat de către bodyguarzii clubului.

Mare amator de maşini scumpe şi viteză, Erbaşu a fost prins de mai multe ori de către poliţişti, care i-au suspendat carnetul pentru trei luni.

A condus cu peste 200 de kilometri la oră

Cazul lui Andrei Andronie, fiul celebrului bancher Jean Andronie, este poate cel mai grav întâmplat din seria accidentelor povocate de copii de bani gata pe şoselele din Capitală. Urmărit de poliţie pe Calea Floreasca pentru viteză prea mare, aproape 200 de kilometri la oră, tânărul a intrat pe contrasens, şi a izbit în plin un taxi. În urma accidentului au murit două persoane iar alte trei au fost rănite.

După accidentul provocat de tânărul care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, Andrei a fost arestat preventiv. Ulterior, autorităţile au considerat că poate fi cercetat în stare de libertate.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite