Consiliul General a aprobat înfiinţarea Asociaţiei de Transport Metropolitan Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, ieri, înfiinţarea Asociaţiei de Transport Metropolitan Bucureşti. Asociaţia are scopul de a îmbunătăţi infrastructura de transport din acastă regiune

Consilierii generali au aprobat, în şedinţa de marţi, înfiinţarea Asociaţiei de Transport Metropolitan Bucureşti. Din aceasta vor face parte Primăria Capitalei, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Ilfov şi ai primăriilor de pe raza judeţului, scrie Hotnews.

Printre obiectivele Asociaţiei se numără dezvoltarea serviciului de transport local de persoane în interiorul localităţilor şi între localităţile membre ale asociaţiei şi reabilitarea şi îmbunătăţirea infrastructurii de transport.

De asemenea, o mulţime de reprezentanşi ai unităţilor administrative-teritoriale din Ilfov au anunţat că vor să coopereze şi să se asocieze.
Municipiul Bucuresti, prin Consiliul General, va avea calitatea de asociat-membru fondator al noii Asociaţii. Sediul acesteia va fi în clădirea de pe Splaiul Independenţei în care funcţionează acum Primăria Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite