Conductă RADET spartă, în Sectorul 6: O coloană uriaşa de apă opărită ţâşneşte din astfalt pe strada Cetatea de Baltă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apa din conducta spartă tâşneşte cu presiune FOTO Captură video ziare.com
Apa din conducta spartă tâşneşte cu presiune FOTO Captură video ziare.com

O coloană uriaşă de apă fierbinte şi abur ţâşneşte la peste 10 metri înălţime, în plină stradă circulată, chiar în preajma unor blocuri, în Sectorul 6 al Capitalei.

Totul s-a întâmplat chiar în preajma unor blocuri şi într-o zonă circulabila-pe strada Cetatea de Baltă-o coloană de apa fiebinte şi abur, înaltă de peste 10 metri, se ridica în aer. 

  

Ce s-a întâmplat în zonă, dar şi ce măsuri se iau a explicat pentru Ziare.com directorul executiv al Companiei Municipale Termoenergetica SA, Alexandru Burghiu. 

  

 "S-a spart acolo o bretea a unei magistrale. Presiunea (pe bretea-n.red.) era de 3 atmosfere. Iar fiecare atmosferă înseamnă că apa se poate ridica la 10 metri înălţime. 

  

 Din cauza că e o conductă mai subţire, ea a fost introdusă acolo într-o galerie nevizitabila. 

  

 Echipă Termoenergetica este deja acolo şi încearcă să izoleze avaria. Practic, din cauză că galeria e nevizitabila, se merge mai departe de locul avariei pentru a se închide apa (cu ajutorul unor vane montate pe conducte-n.red.). 

  

 După izolare, se va săpa în zonă şi se va repara ţeava respectivă. La acest moment, echipa noastră face şi o evaluare a situaţiei, pentru a vedea dacă s-au produs ceva pagube, cum ar fi la autoturismele parcate în zonă", a precizat Alexandru Burghiu, 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite