Concerte gratuite în Plaza România

Concerte gratuite în Plaza România

Concertele vor avea loc în Plaza România

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European şi Plaza România, organizează în a doua jumătate a lunii o serie de evenimente muzicale gratuite dedicate copiilor şi adulţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 21 noiembrie, se dă startul distracţiei pentru cei mici. Între orele 17.00 şi 19.00, ei vor putea asista la spectacole de teatru de păpuşi. Mai mult, copiilor li s-au pregătit ateliere de pictură şi sesiuni de face painting, care îi vor transforma în prinţi şi prinţese, urmate de un concert al Quartetului Fiore. Acesta se va afla pe scena de la Plaza România şi pe 22 noiembrie, începând cu ora 19:00, însă de această dată va fi precedat de spectacolul de teatru pentru copii „Cartea Cărţilor“.

Duminică, 23 noiembrie, e rândul adulţilor să participe la un concert. Începând cu ora 18.00, pe scenă vor urca artiştii Jimmy Dub, Diana Matei şi Marian Cleante, trupa Alb Negru, câştigătoarea Media Music Awards la categoria „Best song” şi „Best pop” din 2013 şi trupa Free Deejays, unul dintre cele mai fresh proiecte de pe piaţa muzicală românească.

Cât despre cei mici, seria evenimentelor pentru ei continuă pe 28, 29 şi 30 noiembrie, în intervalul orar 17.00 -19.00 fiind programate spectacole de teatru de păpuşi, ateliere de pictură şi sesiuni de face painting. Acestea vor fi urmate de concerte ale Quartetului Fiore, ale Grupului Vocal Andante şi ale Grupului Vocal Amicii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: