Competiţie de scrimă, în Sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un concurs de scrimă la care vor participa copiii din Sectorul 6 are loc pe 6 decembrie în Capitală FOTO Adevărul
Un concurs de scrimă la care vor participa copiii din Sectorul 6 are loc pe 6 decembrie în Capitală FOTO Adevărul

Un concurs de scrimă susţinut de Primăria Sectorului 6 va avea loc pe 6 decembrie, începând cu ora 11.00, la sala de sport a Liceului Marin Preda, din strada Ruşeţu numărul 17. Evenimentul este organizat de Fundaţia „Scrima pentru toţi“.

La competiţie s-au înscris copiii aflaţi în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 alături de scrimeri legitimaţi la cluburi de prestigiu precum: Dinamo, Steaua, CSS Nr.1 – Bucureşti sau CSTA -Bucureşti.

Organizat la iniţiativa Fundaţiei ”Scrima pentru toţi”, evenimentul îşi propune să promoveze scrima şi spiritul de competiţie în rândul tinerei generaţii.

Copii ce vor reprezenta sectorul în cadrul competiţiei au vârste între şase şi 11 ani şi sunt beneficiari ai Programului ”Liga Tinerilor Sportivi”, derulat în scopul sprijinirii micilor talente şi prevenirii comportamentelor deviante la copii şi adolescenţi.

Aflaţi la prima competiţie majoră, cei 30 de copii înscrişi în program se pregătesc de două ori pe săptămână în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant”, un spaţiu ce oferă gratuit activităţi culturale, sportive şi de petrecere a timpului liber pentru copii şi adolescenţii din comunitatea Sectorului 6.

Pe aceeaşi temă:

Mesajul transmis compatrioţilor de cea mai bună spadasină a lumii din 2013: „Să ne mândrim în fiecare zi că suntem ROMÂNI“

Ana Maria Brânză (29 de ani) a încheiat anul pe primul loc în ierarhia mondială, fiind cea mai bună spadasină din 2013. Scrimera stelistă a ţinut să le adreseze un mesaj tuturor compatrioţilor, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

O româncă, cea mai bună spadasină din lume: „Premiul meu este al nostru. Vă mulţumesc!“

Pentru a treia oară în carieră, Ana Maria Brânză a încheiat anul pe primul loc în ierarhia mondială, fiind cea mai bună spadasină din 2013.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite