Comandament de deszăpezire, convocat la Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viceprimarul general al Capitalei Victor Iovici a convocat duminică, începând cu ora 22,30, şedinţa comandamentului de deszăpezire, la care participă reprezentanţii firmelor de salubrizare, directori din Primăria Capitalei, reprezentanţii primăriilor de sector, ai societăţii Apa Nova, ai RADET, ai RATB, ai Electrica şi ai Poliţiei Rutiere.

Primăria Capitalei a dispus, duminică, intervenţia cu materiale antiderapante pe străzi după ora 22.00, dacă ninsoarea în Bucureşti se opreşte, pentru a preveni formarea poleiului şi a permite circulaţia în condiţii normale pe şosele, iar dacă ninsoarea va continua, se va interveni simultan cu utilajele destinate pluguirii, dislocării şi îndepărtării zăpezii.

La ora 19.30, în Bucureşti acţionau 60 de utilaje, cu prioritate în zonele aflate în pantă şi pe poduri, după care acţiunea a continuat pe arterele cu trafic RATB şi în zonele cu obiective sociale - şcoli, spitale, instituţii publice..

Primăria Municipiului Bucureşti a atenţionat, duminică dimineaţă, toţi operatorii de salubrizare care execută programe de deszăpezire şi combatere a poleiului pe raza municipiului Bucureşti în legătură cu avertizarea meteorologică de cod galben.

Municipalitatea reaminteşte bucureştenilor că au la dispoziţie Dispeceratul Integrat de Urgenţă al Primăriei Capitalei, unde pot semnala orice problemă legată de reţelele edilitare de apă, canal, gaze, telefonie, Electrica, RADET, RATB, LUXTEN şi Administraţia Străzilor. Numărul Dispeceratuluide Urgenţă este 0800.800.882, iar apelul este gratuit.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite