Coadă pentru autografele şi vinul lui Mircea Dinescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de persoane au stat la coadă, azi, ca să obţină autografe şi să cumpere vin de la poetul Mircea Dinescu, care şi-a lansat la Târgul de carte Gaudeamus volumul "Poezii noi" şi CD-ul "Femeile din secolul trecut" şi a vândut vinul producţie proprie, cu poezii în loc de etichetă.

În cadrul evenimentului, poetul Mircea Dinescu a spus, în glumă, că se imaginează umblând prin ţară, cu un camion "cu cărţi şi vin" ca să poată supravieţui.

Despre volumul "Poezii noi", Dinescu a spus că este o frumoasă "carte-obiect" cu 24 de poezii de dragoste, scrise în ultimii şase ani. "Am zis să-mi public eu postumele în timpul vieţii, ca să nu mi le răstălmăcească alţii", a spus, în glumă, Mircea Dinescu.

Lansarea lui Mircea Dinescu a adus zeci de persoane în Ceainăria Gaudeamus. Oamenii au stat la o coadă ca să cumpere cartea, CD-ul şi vinul, de la soţia autorului, Masha Dinescu, apoi la o altă coadă, pentru a schimba câteva vorbe şi pentru a obţine autografe de la poet. Evenimentul s-a desfăşurat pe muzica pieselor de pe CD, interpretate de Mircea Dinescu, în timp ce în spaţiul dedicat manifestării au fost proiectate imagini alb-negru din Bucureştiul vechi.

Cartea şi vinul pot fi cumpărate de la Gaudeamus la preţul de 20 de lei fiecare, în timp ce CD-ul poate fi achiziţionat cu 10 lei. Ambele se găsesc la standul Adevărul.

Târgul de carte Gaudeamus se desfăşoară între 18 şi 22 noiembrie, la complexul Romexpo din Capitală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite