CNSC a respins contestaţiile Mercedes şi Karsan pentru autobuzele Capitalei

CNSC a respins
contestaţiile Mercedes şi Karsan pentru autobuzele Capitalei

Otokar KENT LF FOTO otokar.ro

Contestaţiile depuse de Mercedes şi Karsan la licitaţia Primăriei Bucureşti pentru achiziţia a 400 de autobuze, câştigată de turcii de la Otokar, au fost respinse marţi de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), scrie Economica.net.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia nu figura însă pe portalul CNSC.

Însă deşi contestaţiile celor doi participanţi au fost respinse, Mercedes şi Karsan pot merge mai departe cu demersul la Curtea de Apel Bucureşti.

În contestaţiile depuse şi înregistrate în data de 15 martie la CNSC, Mercedes şi Karsan au reclamat numeroase nereguli ale ofertei Otokar.

Anterior, pe 19 februarie, Primarul general Gabriela Firea a anunţat că turcii de la Otokar au câştigat licitaţia organizată de către Primăria Municipiului Bucureşti pentru achiziţia a 400 de autobuze. Valoarea contractului este de circa 100 de milioane de euro, mai spunea atunci Firea, care anunţa că urma o perioadă în care agenţii economici pot contesta rezultatul licitaţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările