CNAIR: Restricţii la circulaţia rutieră între Mogoşoaia şi Otopeni, până în septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul rutier se va desfăşura simultan în ambele sensuri pe câte o bandă de circulaţie pe sensul de mers Otopeni – Mogoşoaia.
Traficul rutier se va desfăşura simultan în ambele sensuri pe câte o bandă de circulaţie pe sensul de mers Otopeni – Mogoşoaia.

Circulaţia rutieră între Mogoşoaia şi Otopeni se va desfăşura cu restricţii, etapizat, începând de vineri şi până la sfârşitul lunii septembrie, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

În perioada 9 iulie - 16 august, se vor realiza lucrări de execuţie pe DNCB între Mogoşoaia şi Otopeni, urmând a se institui restricţii de circulaţie pe acest tronson, pe Calea 1, km 69+810 - km 71+860. Astfel, se va închide circulaţia pe sensul de mers Mogoşoaia - Otopeni, iar traficul rutier se va desfăşura simultan în ambele sensuri pe câte o bandă de circulaţie pe sensul de mers Otopeni – Mogoşoaia, se arată într-un comunicat, transmis joi, conform Agerpres.

De asemenea, în intervalul 15 august - 30 septembrie, se vor executa lucrări între km 67+340 şi km 67+663, calea 1 şi calea 2 (Continuare Pasaj Mogoşoaia) în două etape, după cum urmează: Etapa 1 - lucrări pe Calea 1 banda 2 şi Calea 2 banda 2; Etapa 2 - lucrări pe Calea 1 banda 1 şi Calea 2 banda 1.

În plus, în perioada 17 august - 30 septembrie, se vor executa lucrări pe sensul Otopeni - Mogoşoaia, pe Calea 2, km 69+810 - km 71+860. În acest sens, se va închide circulaţia, iar traficul rutier se va desfăşura simultan în ambele sensuri pe câte o bandă de circulaţie pe sensul de mers Mogoşoaia - Otopeni.

Reprezentanţii CNAIR precizează, totodată, că, în intervalul 20 iulie - 30 septembrie vor avea loc lucrări şi la Pasajul Superior peste CF de la Otopeni şi se vor institui restricţii între km 0+500 - km 0+800 astfel încât să se menţină două benzi de circulaţie către direcţia A3 şi o bandă de circulaţie către direcţia Mogoşoaia. Astfel, se vor institui restricţii de circulaţie a traficului pe Calea 2, banda 2 - direcţia de mers A3 - Mogoşoaia, înainte de sensul giratoriu premergător pasajului hobanat.
 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite