Cluburile de joacă particulare, o nouă atracţie pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Kids parking" şi "baby sitting", în condiţii avantajoase

bine instruit. Părinţii îşi pot lăsa odraslele în grija acestuia sau pot sta la cafea şi taifas, într-un spaţiu special amenajat. În Capitală există în prezent circa zece asemenea cluburi.
Oferta cluburilor este diversă: de la tuneluri şi baloane până la tobogane, hamacuri şi puzzle-uri. Localul "BooBoo Jungle" are două locuri de joacă: pentru copiii de până la patru ani şi pentru cei cu vârste între 4 şi 13 ani. Dacă cei mai mici se pot juca cu puzzle-uri, cei mai mari au la dispoziţie tobogane, mingi şi saci de box. Dar şi pentru unii, şi pentru alţii, "deliciul" îl reprezintă maimuţa BooBoo, care-i întâmpină veselă de la intrare. "Copiii plâng când trebuie să o părăsească pe BooBoo şi doar promisiunea părinţilor că se vor întoarce la ea reuşeşte să-i liniştească", explică Violeta Mirea, managerul clubului. Clubul are patru sau cinci supraveghetori care stau în permanenţă cu copiii.
"Sarcina lor este nu numai să aibă grijă, dar să se şi joace cu copiii şi să se asigure că aceştia nu se plictisesc", spune Violeta Mirea. La "Kids' Planet", puştimea se poate distra pe tobogane, iar atracţia constă în aterizarea drept în bazinul cu bile. În plus, copiii care vin la club după ora 14.00 primesc o gustare înclusă în preţ, spune Evi Sotiriadou, managerul localului.
În serviciul părinţilor ocupaţi
Părinţii beneficiază şi ei de atenţia clubului, având spaţii speciale unde pot bea o cafea sau lua o gustare. Avantajul cel mai mare constă însă în faptul că îşi pot "parca" odraslele şi pleca să-şi rezolve treburile sau la cumpărături. Unele firme oferă serviciul "kids parking" gratuit, altele cer în plus 80.000. Toate oferă garanţia că micuţul va fi în siguranţă. "Există supraveghetori care nu numai că stau cu ei, dar le pot da şi de mâncare", precizează Evi Sotiriadou. La plecare, copiii primesc şi câte un cadou.

Locuri de joacă:
"BooBoo Jungle Party"- Bvd. Lacul Tei nr. 56 (luni-vineri: 11-21, weekend: 10-22)
"Kids' Planet"- Piaţa Alba Iulia şi City Mall, etaj 2 (luni-vineri 10-22)
"Arlechino Club" - Bvd Unirii nr. 9 (luni-duminică 10:30-21:30)

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite