Clotilde Armand pune tunurile pe subcontractori: „Vremea lucrărilor de mântuială şi a lui «merge şi-aşa» a trecut”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand : Vremea lucrărilor de mântuială a trecut Foto: Inquam Photos George Calin
Clotilde Armand : Vremea lucrărilor de mântuială a trecut Foto: Inquam Photos George Calin

Două societăţi comerciale care ”au crezut că pot încasa bani publici fără să-şi facă treaba la care erau obligate prin contract” au fost penalizate, a anunţat miercuri primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. Cele două firme care aveau contracte încheiate cu Primăria, însumate, în valoare de peste 940.000 de lei, trebuiau să planteze arbori şi arbuşti în mai multe zone din Sector, dar nu şi-au respectat obilgaţiile contractuale.

„Am luat o decizie fără precedent la Primăria Sectorului 1. Două societăţi aflate în relaţii contractuale cu Primăria vor fi penalizate pentru nerespectarea standardelor de calitate a lucrărilor efectuate. Am decis să blocăm garanţia de bună execuţie la două societăţi care au crezut că pot încasa bani publici fără să-şi facă treaba la care erau obligate prin contract. 

Valoarea totală a garanţiei de bună execuţie este de 942.492,97 lei din care 743.717,96 lei pentru SOCIETATEA CONSTRUCŢII GENERAL MEDITERRANEA SRL şi 198.775,01 lei pentru ASOCIEREA AMBRO GARDEN S.R.L. & VI.MA.RA. S.R.L & MAXI DESIGN CONSTRUCT S.R.L. 

Cele două firme ar fi trebuit să planteze arbori şi arbuşti în mai multe zone din Sectorul 1, cum ar fi: Bucureştii Noi, Gara de Nord, Ştirbei Vodă, Mihalache-Turda, Titulescu-Banu Manta, Şos. Pipera, Calea Victoriei, Aviatorilor, Floreasca, Romană etc”, a anunţat edilul Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook.

Potrivit unui comunicat al Primăriei cele două firme care au plantat arbori şi arbuşti în diferite zone ale Sectorului 1, trebuiau să îi inlocuiască în momentul în care aceştia s-au uscat, dar nu s-au respectat prevederile contractuale. 

„Toate societăţile care au contracte cu noi trebuie să înţeleagă că nu vom mai tolera nerespectarea prevederilor contractuale şi că nu vom mai închide ochii la încălcarea termenelor şi a standardelor de calitate a lucrărilor. În Sectorul 1, vremea lucrărilor de mântuială şi a lui «merge şi-aşa» a trecut”, a mai scris edilul sectorului 1.

document foto primaria sector 1

Sursa Foto: Primăria Sectorului 1.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite