Cititorii despre „vinerea neagră": „Majoritatea celor care sperau la chilipiruri au rămas cu buza umflată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Vinerea neagră" a cumpărăturilor a fost o dezamăgire pentru mulţi dintre cititorii bucuresti.adevarul.ro. Aceştia susţin că reducerile au fost doar la produsele scumpe, dar nu substanţiale.

"Cred că majoritatea celor care sperau la chilipiruri au rămas cu buza umflată. Mai avem până să ajungem din urma alte ţări la acest capitol!", spune Liviu, unul dintre cititorii site-ului.

Un alt cititor, care îşi spune Jack, susţine că "vinerea neagră" a cumpărăturilor este "o mare vrăjeală". "Preţurile IT sunt aproape la fel, nimic nou - laptopuri vechi şi foarte scumpe", spune acesta.

Alt cititor se întreabă dacă "am ajuns ca americanii". "Aruncă o gogoaşă cu câteva produse care nu mai sunt în stoc de luni, le afişează vândute şi fac reduceri reale de 5 sau 10%. Toţi sărim pe nimicurile alea pe care nu le mai cumpără nimeni, crezând că sunt mai ieftine?", se întreabă un cititor al bucuresti.adevarul.ro.

Spune-ţi şi tu părerea despre "Black Friday" în România pe pagina de Facebook a site-ului bucuresti.adevarul.ro



Citeşte şi: Urmează o zi nebună de cumpărături: site-urile magazinelor care oferă promoţii în „vinerea neagră" s-au blocat!

Înghesuială la promoţii

Cozi şi îmbulzeală la „vinerea neagră" de la cumpărături. 500 de televizoare s-au vândut într-o oră

Primul bilanţ din magazinele Flanco în „Black Friday": 40 de produse vândute pe minut

Azi e vinerea neagră la cumpărături: magazinele de electronice sparg preţurile pentru o zi!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite