„Citim în iarbă“, evenimentul care îi îndeamnă pe bucureşteni să citească în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul va avea loc duminică, 25 mai, în Parcul Herăstrău din Capitală FOTO Organozatori
Evenimentul va avea loc duminică, 25 mai, în Parcul Herăstrău din Capitală FOTO Organozatori

Duminică, 25 mai, iubitorii de lectură din Capitală pot lua parte la un eveniment cultural care va avea loc în Parcul Herăstrău. Evenimentul se numeşte „Citim în iarbă“ şi îi îndeamnă pe bucureşteni să iasă cu o carte în parc şi să citească în aer liber.

„Citim în iarbă“ este un eveniment cultural adresat bucureştenilor care sunt pasionaţi de citit şi care vor să îşi petreacă mai multe ore citind în aer liber. Evenimentul va avea loc duminică, 25 mai, în Parcul Herăstrău din Bucureşti, atunci când doritorii sunt aşteptaţi să vină în zona în care se afla celebra Roată Mare.

„Probabil, cea mai bună metodă de a-i învăţa pe copii că cititul e bun e propriul exemplu. Aşa că vă invităm să vă dedicaţi ziua de 25 mai familiei şi lecturii în aer liber. Citim în iarbă este un eveniment relaxant ca o zi de weekend: stăm pe gazon şi citim o carte bună cu familia alături“, a declarat  Laura Ivăncioiu, reprezentanta agenţiei „Deci se poate“.

De asemenea, cei care vor participa la evenimentul organizat duminică sunt îndemnaţi de organizatori să facă schimb de volume şi să iasă la citit în aer liber în număr cât mai mare.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite