Cirque du Soleil vine la Bucureşti cu “Saltimbanco”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai faimoasă trupă de acrobaţi din lume ajunge la Bucureşti în perioada 8-12 februarie cu un spectacol care a făcut turul Europei, Americii de Sud, Australiei şi Japoniei – “Saltimbanco”

Cei care şi-au dorit să-i vadă măcar o dată-n viaţă pe acrobaţii de la Cirque du Soleil, o pot face pe parcursul celor patru zile la Bucureşti. Spectacolul “Saltimbanco” va fi prezentat la complexul Romexpo, în Pavilionul Central.

“Saltimbanco” este cel mai longeviv spectacol al trupei care a fost prezentat prima dată în 1992 şi a făcut de atunci înconjurul lumii, adunând în jur de 11,5 milioane de fani.  Spectacolul adună o pleiadă de 50 de artişti din 20 de ţări diferite care prezintă numere de acrobaţii, demonstraţii de forţă şi echilibru, salturi, piruete, jonglerii care transpun publicul într-o lume în care gravitaţia şi convenţiile par să nu existe. "Saltimbanco" este inspirat de viaţa oraşului şi a locuitorilor săi.

Circul a pornit la drum în 1984 cu doar 20 de artişti de stradă şi adună în present peste 5.000 de angajaţi, dintre care 1.300 de acrobaţi. Adevărata performanţă a circului este că de-a lungul timpului a trecut prin 300 de oraşe de pe şase continente şi a avut peste 100 de milioane de oameni ca spectatori. Se estimează că până la sfârşitul anului alţi 15 milioane de oameni vor vedea un spectacol Cirque de Soleil.

Biletele se pot cumpăra în avans membrilor Cirque Club astăzi, iar înscrierea în club este gratuită şi se face online pe www.cirqueclub.com. Începând de mâine oricine îşi poate achiziţiona un bilet prin Orange şi Orange Shop şi pe www.evetim.ro. Biletele au preţuri de 328,32 lei (Level 0 VIP), 218,88 lei (Level 0 Tribune), 120,38 lei (Level 1 Tribune), 286,54 lei (Premium seats), 437,76 lei (Level 00 Front Row).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite